Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Tt altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum 1 aydır. Hiç kopma veya ping çıkması olmadı. 95/8 hız veriyorlar.
bende kayserideyim, hangi mahalledesiniz?aşadığım ilçe kayserinin en gelişmiş ilçesi
Çok sağolun turknet kullanan bir komşumuz var onunla da sizin söylediklerinizi konuşacağım galiba o da sizin gibi hem tt hem superonline kullanmış birisi.Hem Türktelekom hem süperonline kullanmış biri olarak sana anlatayım
Mahallemiz de 16 mbps adsl altyapı mevcuttu
TT kullanıcısıyken problem yaşamadığım hafta yoktu her hafta mutlaka TT müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalırdım sürekli internet kopar yada hız aşırı derecede düşük olurdu kullandığım paket (16mbps download 1 mbps upload) aldığım hız 8 mbps üstüne çıkmıyordu
Daha sonra Superonline geçtim fiyat olarak TT aldığım hizmeti pahalıya almaya başladım ama TT den daha iyiydi yaşadığım en büyük sorun hızla ilgiliydi internet hızım durduk yere düşüyordu müşteri hizmetlerini aramadan düzelmiyordu artık bilerek hızımı yavaşlattıklarını düşünmeye başlamıştım internet hızım 10 mbps üstüne çıkmıyordu
En son Turknete geçtim ve interneti tam anlamıyla o zaman kullanmaya başladığımı hissettim TT veremediği hizmeti TT altyapısı üzerinden vermeye başladı internet hızım sürekli yüksekti yavaşlama olmuyordu yaşadığım sorunlar internet bağlantım ara ara kesilip kendi kendine düzeliyordu konuyla ilgili mobil uygulamadan arıza kaydı oluşturdum bir kaç saat içinde dönüş yaptılar bağlantımda kopmalar olduğunu onlarda tespit etti ve problemin giderilmesi için TT saha ekiplerine bu durumu belirttiklerini söylediler ertesi gün TT saha ekibi mahalleye gelip ankstre kutusunu kontrol etmiş ve kutuda ki portları değiştirmiş daha sonrasında bana ulaşıp sorunun devam edip etmediğini sordular sorun çözülmüştü
TT müşteri hizmetlerini aradığımda her defasında arızanın benden kaynaklandığını belirtip kapatıyorlardı sorunu çözmüyorlardı Turknet sayesinde sorunum çözülmüştü yaklaşık bir sene sonra hız sorunu yaşamaya başladım arıza kaydı oluşturdum tekrardan TT saha ekibine sorun aktarılmış TT saha ekibi evime kadar gelip modeme bağlı olan kabloyu bir cihaza bağlayıp ölçüm yaptı ve altyapıya olması gerekenden daha az güç verildiğini ve internet hızımın bu yüzden düşük olduğunu söyledi "yıllarca bu şekilde kullanmışız bize altyapıdan ötürü düşük hız aldığımızı söylüyorlardı meğersem yalanmış 16 mbps hız vad edip 8 mbps hiz almamın sebebi hatta 13 mbps güç verilmesiymiş" telefonla arkadaşını arayarak hatta ki gücü artırmasını söyledi ilk 16 mbps yükseltti hatta ki gücü ve 2 dakika sonra tekrar ölçüm yaptı ve 13 mbps hız gelmeye başladı tekrardan arkadaşını arayarak hattı 19 mbps vermesini istedi ve modeme gelen internet hızı 15 mbps çıkmıştı
Turknet gerçekten çok kaliteli firma diğer hizmet sağlayıcılar gibi sorun sizden kaynaklı değip kapatmıyorlar modemi sıfırlayıp tekrar kurdurtup porbleminiz çözüldü yalanın söyleyip kapatmıyorlar yada hızınız düştüğü zaman arayınca düzelten firmalar gibi değil
bir sorun yaşadın mı gerçekten problemini çözüyorlar çözmeye çalışıyorlar
Bugün bu adsl altyapı üzerinden 50 mbps paket kullanıyorum 6 ay önce altyapı çalışması olmuş kablolar değişmedi altyapı aynı ama hızımız arttı sıfır sıkıntı devam ediyorum geçen bağlantı kopma problemi vardı çözdüler
Verdiğin paranın hakkını veren tek firma Turknet bana göre kimi turknetten memnun değil bilemiyorum bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyor olabilir altyapı kalitesi çok önemli bu konuda
Turknet bu sene fiyatları yükseltti sebebi şu tek paket tek fiyat politikasını devam ettirmek için böyle bir şey yaptı eğer altyapın 1gbps hız destekliyorsa turknet sana bu hızı aylık 100 liraya veriyor
Müşteri hizmetleri var mobil uygulama üzerinden ulaşıyorsun ama adamlar çok iddalı bu konuda biz sağlam hizmet veriyoruz sizin gibi 7/24 müşteri hizmetleri ihtiyaç duymuyoruz diyor biz online bir firmayız bize onlinedan ulaşın online halledelim diyorlar bu firmanın önü açılsa Türkiye'ye internet konusunda çağ atlatır ki zamanında yaptı internerlerse akk denen adil kullanım kotası saçmalığı varken Türknette bu yoktu diğer firmalar 24 ay taahhütle internet hizmet verirken Turknet taahhutsuz internet hizmeti veriyordu 24 ay boyunca kötü hizmetlerine mağruz kaldığımız hizmet sağlayıcılarına yazıklar olsun en kötü hizmeti satabilecekleri en yüksek fiyattan satarak milleti sömürüyorlar 24 ay boyunca da bu kötü hizmete mahkûm bırakıyorlar Turknette bunların hiç biri yok
Turkneti övmekten çekinmem çünkü övünülecek bir firma işini en iyi yapan milleti sömürmeyen verebileceği en iyi hizmeti verebileceği en uygun fiyattan vermeye çalışan mükemmel bir firma
Develideyim ben.bende kayserideyim, hangi mahalledesiniz?
kanka develi nasıl en gelişmiş ilçe oluyor? bende talas felan diyeceksin sandım. develide normal sayılır o altyapı hatta iyi bile.Develideyim ben.
port kalmamıştır, altyapıda sorun olmuştur.dün 47 dwn 8 upl gösteriyor sebebi ne olabilir ?
TÜRKNETE geçmek istiyorsan ve 1 ay bedava kullanmak istiyorsan tek yapman gereken bana yazmakTURKCELL SUPERONLINE İLE YAŞADIĞIM SORUNLAR (16 down , 1 upl); (10-14 down, 0.4-0.6 upl)
Haftalık en az bir kere yaşanan ping sorunları.
Siz gece vakti internet kullanmazsanız downloadınızı 0.5 ile 5 arasına çekiyorlar (en azından ben bu sorunu yaşıyorum)
Valorant oyuncusuyum geceleri ping değerlerim 4 basamaklı oluyor (kablolu internet)
Müşteri hizmetlerini arayınca modeme güncelleme atıyorlar ve sorun çözülüyor fakat 2 gündür o da işe yaramıyor.
109 TL ödüyorum (kampanyalı paket olduğu için yükseltme yapmıyorlar ve taahüt olduğu için çıkamıyorum).
SİZDEN İSTEDİĞİM : Turknet kullanan var mı ? Turknet de 99.9 TL ye 47 download 8 upload alacağımı söylüyorlar.
Kullanan varsa tavsiye eder mi ?
Yukarıdaki sorunlardan hem turkcell tarafında yaşayan hem turknet tarafında yaşayan var mıdır ?
Arkadaşlar rekabetçi oyunlar oynayanlar bilir internet ve fps vazgeçilmez şeylerdir bunlardan biri eksik olsa bile insan çok sinirleniyor ve bu sorunu düzeltmem lazım lütfen yardımcı olun
Cahilliğime verin kusura bakmayın.kanka develi nasıl en gelişmiş ilçe oluyor? bende talas felan diyeceksin sandım. develide normal sayılır o altyapı hatta iyi bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
port kalmamıştır, altyapıda sorun olmuştur.
yok canım ne kusuru bununla cahil olunmaz lütfen kendinizi hor görmeyinCahilliğime verin kusura bakmayın.