2000 dk 1000 sms 40 gb internete 95 tl veriyorum 11 gb çok az aylıkTurkcell Faturasız Hat olarak paketi alabilirsiniz. Paket yıllıktır. (12 AY) Fiyat 550 TL.
Paket Detayları aşağıdadır;
Turkcell Paketler ve Tarifeler
Turkcell faturalı ve faturasız hatlara özel avantajlı paket ve tarifelerinden sizin için en uygun paket ve tarifeyi seçmek için tıklayın!www.turkcell.com.tr
Paketi aldıktan sonra uygulama üzerinden ikiye katla şeklinde yer alan bölüme basıp 25 TL ödediğinizde paketteki internet 140 GB olarak iki katına çıkıyor. Yıl bazında bir değişiklik olmuyor.
(İlgili bölümü bulamazsanız "IKIYE KATLA" yazıp 2200'a mesaj atabilirsiniz. )
Kısacası 575 TL fiyata yıllık 140 GB İnternet hakkına sahip oluyorsunuz. Bununla birlikte pakette bazı yerlerde geçerli internet fırsatları mevcut. Linkten inceleyebilirsiniz.
11.7GB+2083DK+1000SMS 48₺ ( Aylık )
Benim gibi daha önce bu pakete sahip olanlar ikiye katla işlemini yaparsa hem eski hem yeni alacağı paket olmak üzere her ikisi de katlanıyor.
Tekde oduyoruz yaniBende kart uygulamasından 3 taksit yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paketi alabilmen için tüm miktarın TL olarak bulunması veya kredi kartından alman gerekiyor.
ikiye katlama işi nasıl oluyor tam anlamadım ben ilk defa alırsam bu işlem olmuyor muTurkcell Faturasız Hat olarak paketi alabilirsiniz. Paket yıllıktır. (12 AY) Fiyat 550 TL.
Paket Detayları aşağıdadır;
Turkcell Paketler ve Tarifeler
Turkcell faturalı ve faturasız hatlara özel avantajlı paket ve tarifelerinden sizin için en uygun paket ve tarifeyi seçmek için tıklayın!www.turkcell.com.tr
Paketi aldıktan sonra uygulama üzerinden ikiye katla şeklinde yer alan bölüme basıp 25 TL ödediğinizde paketteki internet 140 GB olarak iki katına çıkıyor. Yıl bazında bir değişiklik olmuyor.
(İlgili bölümü bulamazsanız "IKIYE KATLA" yazıp 2200'a mesaj atabilirsiniz. )
Kısacası 575 TL fiyata yıllık 140 GB İnternet hakkına sahip oluyorsunuz. Bununla birlikte pakette bazı yerlerde geçerli internet fırsatları mevcut. Linkten inceleyebilirsiniz.
11.7GB+2083DK+1000SMS 48₺ ( Aylık )
Benim gibi daha önce bu pakete sahip olanlar ikiye katla işlemini yaparsa hem eski hem yeni alacağı paket olmak üzere her ikisi de katlanıyor.
çok iyi ben 12+2 ye 120 tl ödüyorum türkcell de geçen sene 65 TL ye 20gb 1000dk 1000 sms vardı şimdi 1000dk 250sms olasına rağmen 2 kat para ödüyroumAylık 18+3+1 GB İnternet SMS dakika 100 ₺ ödüyorum nasıl sizce turkcell rahat efsane plus isimli bi paket
enpara falan mıBende kart uygulamasından 3 taksit yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paketi alabilmen için tüm miktarın TL olarak bulunması veya kredi kartından alman gerekiyor.
şimdi tahattütüm ayın 20'sinde bitiyor alabiliyormuyumBen bugüne kadar kendim dahil 7-8 kişiye yaptırdım. Hiçbir problem çıkmadı. Turkcell ve faturasız olması yeterli oluyor büyük ihtimal.