Neler Yeni

Turkcell oyun kapanması (babam yüzünden)

Mr.E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp Ensar Kaplan
Arkadaşlar merhabalar, kendi çapımda bir yazılımcıyım arada da oyunlar oynuyorum. kendimi sürekli geliştirmek için bilgisayar başında uzun süreler geçiyor. babamda bana sadece oyun oynuyor muşum gözüyle bakıyor ve turkcell müşteri hizmetlerine telefon açıp ev modemini oyunlara kısıtlıyor. sadece oyunlara kısıtlansa gene iyi ama github, coinbase vb. diğer sitelere giremiyorum. bu sorunun üstünden gelmem gerek vpn ve dns ile bir yere kadar oluyor. sizden ricam buna kalıcı bir çözüm bulmamda yardımcı olur musunuz ?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
kalıcı tek çözüm babanla anlaşmak kardeşim. İnsan gibi babanla birlikte bilgisayar başına oturup neler yaptığını göstererek anlaşmalısın yoksa illa engel olmak isteyecektir sana. Kendince senin iyiliğini düşünüyor çünkü.

Mr.E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp Ensar Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kalıcı tek çözüm babanla anlaşmak kardeşim. İnsan gibi babanla birlikte bilgisayar başına oturup neler yaptığını göstererek anlaşmalısın yoksa illa engel olmak isteyecektir sana. Kendince senin iyiliğini düşünüyor çünkü
onuda yaptım anlamıyor beni babam en sonunda eve kendim bir modem bağlicam acayip sinir bozucu bir durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
...
Babanızla konuşun hocam, ilerlemeleri de onunla paylaşın. Para kazanıyorsanız onu da gösterin. Bunu babanız anlayışla karşılayana kadar yapın. Başka yolu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber
Top Bottom