Turkcell Superbox Kullananlar

Zeuss

80+
Reaksiyon skoru
9
Selamlar Dostlarım Turkcell Superbox a Geçmeyi Düşünüyorum Tavsiye Edermisiniz 4.5G Çekiliyor Bulunduğum Yerde Şuan Türktelekom Kullanıyorum Ama Kablodan Kaynaklı Çok Sınıtı Çektim Sizce Kablosuz Olduğu İçin Süperbox a Geçsem İyimidir Oyun Oynarken Ping Filan Yaparmı ?

Reis yayin açıyor musun yada video filan yúklüyor musun? Evet diyorsan geç.Hayir diyorsan geçme çünkü ping yapar. Yani o kadarda abarti degil ben lol oynuyorum 19 du simdi 39 yani o kadar fark etmez bence her türlü türk telekomdan iyidir. Yani bence geç.

Reis yayin açıyor musun yada video filan yúklüyor musun? Evet diyorsan geç.Hayir diyorsan geçme çünkü ping yapar. Yani o kadarda abarti degil ben lol oynuyorum 19 du simdi 39 yani o kadar fark etmez bence her türlü türk telekomdan iyidir. Yani bence geç.
Dostum yayın filan geç benim Csgo sabit pingim 120 bari o düşer pubg mobile filan imkanı yok telefonumu bağlayıp oynuyorum bari paramla rezil olmam :LOL:

Geçme aynı fiyatı turksat kablonet efsane kampanyalarıyla sunuyor bi bak derim eminim beğeniceksin.

Geçme aynı fiyatı turksat kablonet efsane kampanyalarıyla sunuyor bi bak derim eminim beğeniceksin.
Dostum onun alt yapısı da Türktelekomdur bu kablo sorunu sıkıntı kutuya uzakmış evim ondan böyle olacakmış ee diyorum o zaman verme bana internet iptal et yok tahaahhüt varmış şaka gibi :D

Dostum yayın filan geç benim Csgo sabit pingim 120 bari o düşer pubg mobile filan imkanı yok telefonumu bağlayıp oynuyorum bari paramla rezil olmam :LOL:
Kanka kablo net altyapin olmasi gerek oyuzden bunda tatile bile gidersin ayrica eyer turknet alt yapin varsa 100 mb ye kadar 75. 99 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,113
Üyeler
186,847
Son üye
murat45
Geri