Neler Yeni

Turkcell süperbox

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tekrar okuyabilirsin yazdığımı o zaman.
" eger kotalı alıcaksan kotan bıttıgı gıbı 10mbps hıza düşüyor kendim kullanıyorum kesınlıkle tavsıye etmıyorum dun 7gb dosya ındırmek ıstedım 2-3 saat cıvarı sürdü taahhütüm biter bitmez kapattıırıcam" Senin cümlen böyle. Bu cümleye göre.
Sen "kota" dan bahsediyorsun.
Kota neymiş bakalım.

AKN, ay içinde belirtilen download (veri indirme) miktarının aşılması durumunda devreye girer. Ay içinde bu miktarın aşılmaması durumunda erişim hızlarında herhangi bir değişiklik olmaz. Aşıldığı taktirde ise hız en az 3 Mbps’e düşürülür (paket lansmanındaki indirme hızı 4 Mbps ise) ve internet kullanımı bu hızla devam eder.
AKN’nin açılımı Adil Kullanım Noktası, AKK’nin açılımı Adil Kullanım Kotasıdır. İkisi de aynı anlama gelir. Kota, teknik olarak bunlardan ayrı bir terimdir.
Kaynak:https://turk.net/destek/sss/akn-akk-kota/akn-akk-kota-nedir.html

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
" eger kotalı alıcaksan kotan bıttıgı gıbı 10mbps hıza düşüyor kendim kullanıyorum kesınlıkle tavsıye etmıyorum dun 7gb dosya ındırmek ıstedım 2-3 saat cıvarı sürdü taahhütüm biter bitmez kapattıırıcam" Senin cümlen böyle. Bu cümleye göre.
Sen "kota" dan bahsediyorsun.
Kota neymiş bakalım.

AKN, ay içinde belirtilen download (veri indirme) miktarının aşılması durumunda devreye girer. Ay içinde bu miktarın aşılmaması durumunda erişim hızlarında herhangi bir değişiklik olmaz. Aşıldığı taktirde ise hız en az 3 Mbps’e düşürülür (paket lansmanındaki indirme hızı 4 Mbps ise) ve internet kullanımı bu hızla devam eder.
AKN’nin açılımı Adil Kullanım Noktası, AKK’nin açılımı Adil Kullanım Kotasıdır. İkisi de aynı anlama gelir. Kota, teknik olarak bunlardan ayrı bir terimdir.
Anladıysan hadi yalla.
Kaynak:https://turk.net/destek/sss/akn-akk-kota/akn-akk-kota-nedir.html
Terbiyesizliğinin lüzumu yok. Turkcel Superbox'da kota dolduğunda sana verdiği hız 10mbps düşüyor. Ben de üstte aynı şeyi söyledim. Üslubunu takın.

uydu3

80+ Silver
Tüm internetler aynı taahhütü kullanmıyor Türk Telekom Türk telekom altyapısı kullanıyor turk net Türk Telekom altyapısı kullanıyor Turkcell Turkcell altyapısı Millenicom iki altyapıyı kullanıyor Netspeedte aynı şekilde iki altyapı kullanıyor ikisi arasından turkcell daha kalitelidir altyapı olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
arkadaşlar peki türkcell bana bulundugum yerde maksimum 16mbps hız sağlayabilmekte ben türk net'e geçiş yaparsam daha fazla hız sağlama ihtimalleri varmıdır ?

uydu3

80+ Silver
arkadaşlar peki türkcell bana bulundugum yerde maksimum 16mbps hız sağlayabilmekte ben türk net'e geçiş yaparsam daha fazla hız sağlama ihtimalleri varmıdır ?
türk telekom altyapın varsa 32mbps falan alırsın fakat türk nette son aralar çok kesiliyor internet

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
Türknet ile görüşürsen sana daha sağlıklı bilgi verirler bunu biz bilemeyiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Terbiyesizliğinin lüzumu yok. Turkcel Superbox'da kota dolduğunda sana verdiği hız 10mbps düşüyor. Ben de üstte aynı şeyi söyledim. Üslubunu takın.
Altı çizili kısmı okur musun. İnanmıyorsanız buradan bakabilirsiniz.
777.PNG

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bunların yanında ek olarak fiyat farkı olmaksızın kota bittiğinde 10mbps hız veriyorlar. İnternet kullanımını durdurmuyolar. Kendim kullanıyorum.
Öyle bir şey olsaydı yazardı. Büyük ihtimal ek ücret uyguluyor.

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
Öyle bir şey olsaydı yazardı. Büyük ihtimal ek ücret uyguluyor.
Dostum anlamakta zorluk mu çekiyorsun? Kendim kullanıyorum diyorum şu an kotam bitti ve 10mbps hız alabiliyorum. Ekstra ücret ödemiyorum.

Top Bottom