Tekrar okuyabilirsin yazdığımı o zaman.Aynısını söylemedin!
Tekrar okuyabilirsin yazdığımı o zaman.Aynısını söylemedin!
" eger kotalı alıcaksan kotan bıttıgı gıbı 10mbps hıza düşüyor kendim kullanıyorum kesınlıkle tavsıye etmıyorum dun 7gb dosya ındırmek ıstedım 2-3 saat cıvarı sürdü taahhütüm biter bitmez kapattıırıcam" Senin cümlen böyle. Bu cümleye göre.Tekrar okuyabilirsin yazdığımı o zaman.
Terbiyesizliğinin lüzumu yok. Turkcel Superbox'da kota dolduğunda sana verdiği hız 10mbps düşüyor. Ben de üstte aynı şeyi söyledim. Üslubunu takın." eger kotalı alıcaksan kotan bıttıgı gıbı 10mbps hıza düşüyor kendim kullanıyorum kesınlıkle tavsıye etmıyorum dun 7gb dosya ındırmek ıstedım 2-3 saat cıvarı sürdü taahhütüm biter bitmez kapattıırıcam" Senin cümlen böyle. Bu cümleye göre.
Sen "kota" dan bahsediyorsun.
Kota neymiş bakalım.
AKN, ay içinde belirtilen download (veri indirme) miktarının aşılması durumunda devreye girer. Ay içinde bu miktarın aşılmaması durumunda erişim hızlarında herhangi bir değişiklik olmaz. Aşıldığı taktirde ise hız en az 3 Mbps’e düşürülür (paket lansmanındaki indirme hızı 4 Mbps ise) ve internet kullanımı bu hızla devam eder.
AKN’nin açılımı Adil Kullanım Noktası, AKK’nin açılımı Adil Kullanım Kotasıdır. İkisi de aynı anlama gelir. Kota, teknik olarak bunlardan ayrı bir terimdir.
Anladıysan hadi yalla.
Kaynak:https://turk.net/destek/sss/akn-akk-kota/akn-akk-kota-nedir.html
türk telekom altyapın varsa 32mbps falan alırsın fakat türk nette son aralar çok kesiliyor internetarkadaşlar peki türkcell bana bulundugum yerde maksimum 16mbps hız sağlayabilmekte ben türk net'e geçiş yaparsam daha fazla hız sağlama ihtimalleri varmıdır ?
anladım teşekkürler.türk telekom altyapın varsa 32mbps falan alırsın fakat türk nette son aralar çok kesiliyor internet
Türknet ile görüşürsen sana daha sağlıklı bilgi verirler bunu biz bilemeyiz.arkadaşlar peki türkcell bana bulundugum yerde maksimum 16mbps hız sağlayabilmekte ben türk net'e geçiş yaparsam daha fazla hız sağlama ihtimalleri varmıdır ?
tamamdır teşekkürler.Türknet ile görüşürsen sana daha sağlıklı bilgi verirler bunu biz bilemeyiz.
Altı çizili kısmı okur musun. İnanmıyorsanız buradan bakabilirsiniz.Terbiyesizliğinin lüzumu yok. Turkcel Superbox'da kota dolduğunda sana verdiği hız 10mbps düşüyor. Ben de üstte aynı şeyi söyledim. Üslubunu takın.
Bunların yanında ek olarak fiyat farkı olmaksızın kota bittiğinde 10mbps hız veriyorlar. İnternet kullanımını durdurmuyolar. Kendim kullanıyorum.Altı çizili kısmı okur musun. İnanmıyorsanız buradan bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle![]()
Kampanyalar
Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin.www.turkcell.com.tr
Öyle bir şey olsaydı yazardı. Büyük ihtimal ek ücret uyguluyor.Bunların yanında ek olarak fiyat farkı olmaksızın kota bittiğinde 10mbps hız veriyorlar. İnternet kullanımını durdurmuyolar. Kendim kullanıyorum.
Dostum anlamakta zorluk mu çekiyorsun? Kendim kullanıyorum diyorum şu an kotam bitti ve 10mbps hız alabiliyorum. Ekstra ücret ödemiyorum.Öyle bir şey olsaydı yazardı. Büyük ihtimal ek ücret uyguluyor.