Neler Yeni

Türkcell Superonline internet hızım yavaş

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
çok karışık şeyler oldu normalde kablonet geçicektim beklemdiğim şeyler oldu ondan geçemedim
Aga ipinfo.io da ip geo laction diye bir yer var orda hangi yerde gözüktüğünü söyle ip bloğu ne ile başlıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
WIFI ile mi yaptın testi kabloyla mı? İnternet altyapının VDSL olduğuna kesin eminsin di mi
adsl sanırım nasıl öğrenebilirim onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

WIFI ile mi yaptın testi kabloyla mı? İnternet altyapının VDSL olduğuna kesin eminsin di mi?
netspeed sitesinden adresimi girdim vdsl var yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servis talebi açtığında gelip tesisatı kontrol ettikten sonra muhtemelen sorun yok diyecekler. Onların sana sunduğu hızlar kablolu hızlar için geçerli. Eğer kablolu 35 mbs alamıyorsan ve bu sorunu teknik ekip çözemiyorsa o zaman iptal edebiliyorsun. Ama arayıp kablosuz bağlanıyorum ben wifi ile bu hızları alamıyorum dersen sana diyecekleri tek şey bizim size sunduğumuz hızlar kablolu hızlardır tam verim almak için kablo takın. Kablosuz %50ye kadar kayıp yaşayabilirsiniz diyecekler.
sordum türkcellin canlı desteğine cayma bedeli çıkar diyor

tblank0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tblank
vdsl olması lzm
2025 yılında Vdsl altyapı mı kaldı

Vdsl altyapı, yani bakır kablo internet hızında mevsimden mevsime bile fark yaratır.

Ben de turkcell superonline fiber 200 mbps kullanıyorum. Sabit 250 mbps alıyorum.

İnternet konusunu düzeltmek istiyosan fiber altyapiya geçmen lazım. Tabi mahallende ve binanda fiber altyapı varsa

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
2025 yılında Vdsl altyapı mı kaldı

Vdsl altyapı, yani bakır kablo internet hızında mevsimden mevsime bile fark yaratır.

Ben de turkcell superonline fiber 200 mbps kullanıyorum. Sabit 250 mbps alıyorum.

İnternet konusunu düzeltmek istiyosan fiber altyapiya geçmen lazım. Tabi mahallende ve binanda fiber altyapı varsa
denizli eskihisarda yaşıyorum haritalardan bakabilirsin geleceği en son yer olur burası bence

tblank0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tblank
denizli eskihisarda yaşıyorum haritalardan bakabilirsin geleceği en son yer olur burası bence
Yapacak bir şey yok o zaman. İnternet işini çözmek istiyosan bir şekilde fibere geçmen lazım.

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Yapacak bir şey yok o zaman. İnternet işini çözmek istiyosan bir şekilde fibere geçmen lazım.
burada kimse umruna katmaz mecbur vdsl kullanıcam ben sadece türknetteyken 50mbps hız alıyordum oyunlarda 18ms alıyordum süperonline geçtim ilk bi kaç gün 30 mbps alıyordum şimdi de 10 mbps alıyorum arıza kaydı oluşturdular sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,611
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs