Neler Yeni

Turkcell Superonline Krallığı

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
alt yapıya göre değişir bizde süperonline ağlarke türk telekom yan binadan çekiyor
Yan binadan çekmesi modemin yaydığı sinyalle alakalı firmayla bi alakası yok. Ben fiberden bahsediyorum.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Kim ne derse desin vodafone adamdır 100mbps paketi test sonuçları gayet iyi altyapı yoktu tüm apartman ve yan apartman ile birlikte gidip başvurduk 2 sene önce altyapı çekildi(2 masaüstü 1 laptop 5 telefon 2 tane 4k televizyon açık şuan)

Ekler

• int.png
    int.png
    316.4 KB · Hit: 26
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
İsa
Kim ne derse desin vodafone adamdır 100mbps paketi test sonuçları gayet iyi altyapı yoktu tüm apartman ve yan apartman ile birlikte gidip başvurduk 2 sene önce altyapı çekildi(2 masaüstü 1 laptop 5 telefon 2 tane 4k televizyon açık şuan)
bana bundan lazıms
kaç TL verion

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
bana bundan lazıms
kaç TL verion
100Tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana bundan lazıms
kaç TL verion
ama ben kampanyalı kullanıyorum 50mbpsden geçtim taahüt dolunca burdan inceleyebilirsin

100Tl

ama ben kampanyalı kullanıyorum 50mbpsden geçtim taahüt dolunca burdan inceleyebilirsin
şuan ilk 6 ay 110 sonraki aylar 120 olmuş

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Türk telekomdan arayıp paketinizi 16 dan 20 yapalım 95 TL ödeyin dediler. Ama +1 veya 2 yıl taahaahüt ekleyeceklerini söylediler. Yarım saat konuşmanın ardından net bir dille başka internet servis sağlayıcısına geçeceğimi belirttim. 1 haftadır internet youtube da bile zar zor çalışıyor.
Siz siz olun benim gibi yapmayın :D

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
Turkcell superonline bugün çok güzel şeyler yaptı eve hediye olarak samsung busd+ kablosuz kulaklık getirdiler internet çok iyi çekmiyor dedik aşağıdaki hale getirdiler
bize de cep telefonu verdiler bi tanığada senin gibi samsung kulaklık vermişlerdi ve mağaza fiyatının 2 katıyla para alıyolar sonradan ilk başta hediye diyolar sonra parasını alıyolar sana da aynısı olmaz inş

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
alt yapıya göre değişir bizde süperonline ağlarke türk telekom yan binadan çekiyor
wifi çekim gücünün altyapı ile alakalı olduğunu sananlar var galiba :D çekmiyorsa modemdendir, çekipte düşük hız veriyorsa işte o zaman sorgulayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,464
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom