Yan binadan çekmesi modemin yaydığı sinyalle alakalı firmayla bi alakası yok. Ben fiberden bahsediyorum.alt yapıya göre değişir bizde süperonline ağlarke türk telekom yan binadan çekiyor
Yan binadan çekmesi modemin yaydığı sinyalle alakalı firmayla bi alakası yok. Ben fiberden bahsediyorum.alt yapıya göre değişir bizde süperonline ağlarke türk telekom yan binadan çekiyor
bana bundan lazımsKim ne derse desin vodafone adamdır 100mbps paketi test sonuçları gayet iyi altyapı yoktu tüm apartman ve yan apartman ile birlikte gidip başvurduk 2 sene önce altyapı çekildi(2 masaüstü 1 laptop 5 telefon 2 tane 4k televizyon açık şuan)
100Tlbana bundan lazıms
kaç TL verion
ama ben kampanyalı kullanıyorum 50mbpsden geçtim taahüt dolunca burdan inceleyebilirsinbana bundan lazıms
kaç TL verion
şuan ilk 6 ay 110 sonraki aylar 120 olmuş100Tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ben kampanyalı kullanıyorum 50mbpsden geçtim taahüt dolunca burdan inceleyebilirsin
Fiber İnternet Kampanya ve Fiyatları | Vodafone |
Online'a özel avantajlarla sizin için en uygun fiber internet fırsatlarını ve internet paketlerini değerlendirmek için Vodafone Fiber İnterneti'ne göz atın.www.vodafone.com.tr
bize de cep telefonu verdiler bi tanığada senin gibi samsung kulaklık vermişlerdi ve mağaza fiyatının 2 katıyla para alıyolar sonradan ilk başta hediye diyolar sonra parasını alıyolar sana da aynısı olmaz inşTurkcell superonline bugün çok güzel şeyler yaptı eve hediye olarak samsung busd+ kablosuz kulaklık getirdiler internet çok iyi çekmiyor dedik aşağıdaki hale getirdiler
wifi çekim gücünün altyapı ile alakalı olduğunu sananlar var galiba çekmiyorsa modemdendir, çekipte düşük hız veriyorsa işte o zaman sorgulayabilirsiniz.alt yapıya göre değişir bizde süperonline ağlarke türk telekom yan binadan çekiyor