Arkadaşlar merhaba 3 yıldır Türk telekom kullaniyorum artik bıktım verdiğim paralarda haram olsun intarnete 2 kişi bağlanınca çöküyor evde tekken bile google zar zor giriyor son 6 aydır hep böyle pingi hiç demicem csde 1000 den aşağı düşmüyor 50 kere müşteri hizmetlerini aradım dedikleri şey su modem kapalı kutuda durmamasi lazım kapali alanda durmamasi lazim buradan güncelleme yaptık diyip kapatiyorlar yaşadığım ilçede kime sorsam hepsi şikayetçi çekmiyor diye bi intarnette googla bile girilmicekse niye diye para veriyoz bi çözümde bulmuyorlar
Neyse gelelim konuya
Turk telekomdan çıkmak icin diğer intarnet sağlayıcılarına baktım hicbirinde fiber yok bende bari başka bir intarnet sağlayıcısınin vdsl sine geçeyim dedim bu işlerden pek anlamadığım icin binada altyapi olmadığı halde vdsl bir şekilde turkcelle gecebilirmiyim sizce yada vdsl varmi yokmu nasil anlayabilirim
Neyse gelelim konuya
Turk telekomdan çıkmak icin diğer intarnet sağlayıcılarına baktım hicbirinde fiber yok bende bari başka bir intarnet sağlayıcısınin vdsl sine geçeyim dedim bu işlerden pek anlamadığım icin binada altyapi olmadığı halde vdsl bir şekilde turkcelle gecebilirmiyim sizce yada vdsl varmi yokmu nasil anlayabilirim