Belirli bi para ödemen gerek taahhüt bitmeden çıkarsan.Turkcell taahüt süresi varken Turknet'e geçilebilir mi?Geçiş nasıl olur?
Cayma bedeli ödemen gerekir ama 1 yıl geçen taahhütlerde ücretsiz çıkabiliyormuşuz, birisi öyle diyordu.
Evet 6205 sayılı kanunBende Ruhi Çenet'in videosunda öyle duydum.2 yıldan uzun taahüt süresinde ücretsiz cayabiliyomuşuz.
Onlara pek kulak aldırmayın çoğu internet firması her türlü cayma bedelini alıyorBende Ruhi Çenet'in videosunda öyle duydum.2 yıldan uzun taahüt süresinde ücretsiz cayabiliyomuşuz.
Bazı yerlerde türk Telekom alt yapısı daha iyi hele ki arkadaşın orda türknetin kendi altyapısı varsa çok çok daha iyidirAttan inik eşek binmiş olursunuz
Maks 15 e 1 alabiliyorum :/Attan inik eşek binmiş olursunuz
50'ye 4'e kadar hizmet verebileceğini söylüyor sitesinde.Bazı yerlerde türk Telekom alt yapısı daha iyi hele ki arkadaşın orda türknetin kendi altyapısı varsa çok çok daha iyidir
Altyapın hangi internetlerde varsa onları tercih etMaks 15 e 1 alabiliyorum :/
O zaman milleni bakMaks 15 e 1 alabiliyorum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
50'ye 4'e kadar hizmet verebileceğini söylüyor sitesinde.
Kablonetin 100 güldüren paketini kullanıyorum fiber internet ve 100mbpse kadar destekliyor, oturduğum yer 66mbps kadar destekliyor ve 11mbps kadar alabiliyorumMaks 15 e 1 alabiliyorum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
50'ye 4'e kadar hizmet verebileceğini söylüyor sitesinde.