Yardım Turkcelle geciş hk soru

Ben turktelekomdum sadece hat degisme talebinde bulundum numaram ayni kalcak sekilde cumartesi gunu ve en gec 5 gün icinde magazadan yeni hattinizi alabilirsiniz dediler simdi yarin 4 gun oluyor gitsem olurmu ne zmn gideyim ? Ve sonra hemen simi takinca aktif oluyomu digeri iptal olup
Mağazadan daha hızlı yapardınız işlemi gidin kesinlikle

Reis ilk defa yapıyorsun belli ki. Fazla kaygı var o yüzden. Olacakları söylüyorum başta
1)internetten anlaştığın tarife üzerine yarın bir kayıt yapacaklar. Geçiş başvurun aslında yarın kaydını açınca başlayacak. Kontörlü kullanmadım uzun süredir. O yüzden kontör yükleyince otomatik mi çekiyor yoksa uygulama üzerinden satın alım mı lazım onu temsilciye sor.
2)başvuru tamamlanınca eline bir sim kart verecekler. Bunu daha takma. Telekom ile devam et. Sana iki gün içinde turkcell den mesaj gelecek. Şu gün şu saat geçiş tamamlanacak diyecek. O gün o saate kadar Telekom çekecek. O gün o saat gelince telekomun çekimi bitecek. Tam bu noktada
3)yeni simini tak. Turkcell den bir sürü mesaj gelir. Şu tarifeye hoş geldin ya da şu tarife için şu numaraya mesaj at diye. Onları yap.
4)temsilci kontör yükle o çeker dedi ise kontör yükle. Paket satın alacaksın dedi ise bir İnternet bul. Arkadaşın paylaşsın. Turkcell uygulamasından paket satın alırsın. Ama kontör yükle dedi ise bu seçenek iptal.
Aklına takılan varsa sor.
faturasiz kullaniyorum oyle gecis yaptm yarin magazada devamini soylerler ozaman hocam gerisini anladm sag olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,551
Üyeler
187,207
Son üye
Zackiycik
Geri