Neler Yeni

TürkHavaKurumu Başkanın yaptığı açıklama?!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Sorun yok b******m bekleriz

IMG_20210730_102629.jpg

(https://mobile.twitter.com/haskologlu)

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
anlamadım ben

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Okan Aslantaș
Uygunsuz dil
Soyle anlatiyim. Dün o kadar cok yangin varken bu .. cocugunun binasinda saat 15.30dan sonra hicbir yetkili bulunmuyormus. Mugla belediye başkanı aramis. Hicbir yangin ucagi gondermemisler. Ayrica koskoca türkiyenin 3 tane yangin ucagi varmis. Ama 1 kisiye ozel 13 tane ucagi olabiliyor. Sarayi olabiliyor ama ucak alacak para yok mu yani. 2 yıl once 8 tane yangin cikti. Kimse ki ders almadi. ***** suleyman soylu da gelmis diyor ki bu yanginlarin arkasında kundaklamayla ilgili bir bilgi alamadik. Yani kısacası kendi cikti diyor mal. O kadar kundakcilar yakalanıyor ama bu hala diyorki bulamadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isin komik tarafi kundaklayanlardan 1 tanesinin 15 temmuzda da kundaklama isinden yakalanip serbest bırakıldigi ogreniliyor. Ve o adamin benzer işlerden tonlarca sabikası var. Bu adalet sisteminin ben taa....

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Soyle anlatiyim. Dün o kadar cok yangin varken bu .. cocugunun binasinda saat 15.30dan sonra hicbir yetkili bulunmuyormus. Mugla belediye başkanı aramis. Hicbir yangin ucagi gondermemisler. Ayrica koskoca türkiyenin 3 tane yangin ucagi varmis. Ama 1 kisiye ozel 13 tane ucagi olabiliyor. Sarayi olabiliyor ama ucak alacak para yok mu yani. 2 yıl once 8 tane yangin cikti. Kimse ki ders almadi. ***** suleyman soylu da gelmis diyor ki bu yanginlarin arkasında kundaklamayla ilgili bir bilgi alamadik. Yani kısacası kendi cikti diyor mal. O kadar kundakcilar yakalanıyor ama bu hala diyorki bulamadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isin komik tarafi kundaklayanlardan 1 tanesinin 15 temmuzda da kundaklama isinden yakalanip serbest bırakıldigi ogreniliyor. Ve o adamin benzer işlerden tonlarca sabikası var. Bu adalet sisteminin ben taa....
anladım hocam ama galiba küfürü sansürlü kullanmak yasak isterseniz kaldırın.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Hepsi o alevlerin içinde acı çekerek can verir umarım. Milyonlarca belki milyarlarca hayvan yanarak öldü. Evine yemek taşıyan karınca senin sorumsuzluğun ve vicdansızlığın yüzünden öldü. Bu açıklamayı yapmaya nasıl cüret edebilirsin ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,602
Üyeler
168,155
Son üye
goldensparrow
Top Bottom