DoğruYoldayımPekiYaSiz
80+ Bronze
Dahası
Soyle anlatiyim. Dün o kadar cok yangin varken bu .. cocugunun binasinda saat 15.30dan sonra hicbir yetkili bulunmuyormus. Mugla belediye başkanı aramis. Hicbir yangin ucagi gondermemisler. Ayrica koskoca türkiyenin 3 tane yangin ucagi varmis. Ama 1 kisiye ozel 13 tane ucagi olabiliyor. Sarayi olabiliyor ama ucak alacak para yok mu yani. 2 yıl once 8 tane yangin cikti. Kimse ki ders almadi. ***** suleyman soylu da gelmis diyor ki bu yanginlarin arkasında kundaklamayla ilgili bir bilgi alamadik. Yani kısacası kendi cikti diyor mal. O kadar kundakcilar yakalanıyor ama bu hala diyorki bulamadık.anlamadım ben
anladım hocam ama galiba küfürü sansürlü kullanmak yasak isterseniz kaldırın.Soyle anlatiyim. Dün o kadar cok yangin varken bu .. cocugunun binasinda saat 15.30dan sonra hicbir yetkili bulunmuyormus. Mugla belediye başkanı aramis. Hicbir yangin ucagi gondermemisler. Ayrica koskoca türkiyenin 3 tane yangin ucagi varmis. Ama 1 kisiye ozel 13 tane ucagi olabiliyor. Sarayi olabiliyor ama ucak alacak para yok mu yani. 2 yıl once 8 tane yangin cikti. Kimse ki ders almadi. ***** suleyman soylu da gelmis diyor ki bu yanginlarin arkasında kundaklamayla ilgili bir bilgi alamadik. Yani kısacası kendi cikti diyor mal. O kadar kundakcilar yakalanıyor ama bu hala diyorki bulamadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isin komik tarafi kundaklayanlardan 1 tanesinin 15 temmuzda da kundaklama isinden yakalanip serbest bırakıldigi ogreniliyor. Ve o adamin benzer işlerden tonlarca sabikası var. Bu adalet sisteminin ben taa....