BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Torrent haricinde başka yollar var onları kullanıyorumwhat the ?
Torrent haricinde başka yollar var onları kullanıyorumwhat the ?
Önersene bro özeldenHesap olarak oyun satın alabilirsin. Bildiğim güvenilir instadaki sayfalar var. Onun haricinde gamesatis itemsatis ya da oyunalisveris e bakabilirsin.
instagram satıcısı mı?Önersene bro özelden
Ayneninstagram satıcısı mı?
O kadar düşmedim özür dilerim.zula valo csgo oyna kardeşim
mesela ben 25 liraya gta 5 aldım 15 liraya pes 21 barcelona verisyonuun aldım 12 liraya the witcher 3 10 tl ye sniper elite 4 10 tl ye ets 2 Akıllı adam benim gibi olur geçende 30 liraya bf 1 vardı almadım ***** gibi pişmanımİndirimlerde iken oyun al derim
BilmiyorumTorrentoyunindir nasıl ?
Her ne kadar ülke şartları zorlasada crack olayına karşıyım. Önceden çok crack kullanan biri olarak söylüyorum. Hem güvenlik açısından hemde en önemlisi başka bir insanın hayatından o uygulama veya oyuna verdiği zaman gerçekten az değil ve sen crack ile kullandığında o insanın hayatının o süresini boşa çıkarmış olursun. Aynısının senin başına geldiğini düşün...Arkadaşlar Günaydın Merhabalar Belli ki artık her oyun 419 TL den başlayan fiyatlarla çıkacak ve kimsede bana caz yapıp paran varsa al kardeşim demesin böyle giderse bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? İllaha Torrent Kullanmaya Zorluyorlar. Detekleyen biri değilim ama çok fazla olmaya başladı.
Güvenli kaynaklardan korsan indir sorun çıkmaz.Bende bilgisayarı yeni aldım ve virüsle 6k lık bilgisayarı çöp etmek istemiyorum hayatı izlemey gelmişiz zaten izlemeye devam