Neler Yeni

Türkiye den Yurtdışı iPhone cihaz alınır mı?

Madnezs

80+
Sahibinden com üzerinden bazı telefoncuların sıfır yurtdışı ve kayıtsız cihazlar sattığını gördüm
iPhone 12 için 10.000₺ istiyorlar.
şimdi ben bu cihazı satın alsam kendi üzerime kayıt ettirebiliyormuyum? yani illa yurtdışına çıkıp gelmem mi gerekiyor kayıt için

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
kimseler duymasın
Sahibinden com üzerinden bazı telefoncuların sıfır yurtdışı ve kayıtsız cihazlar sattığını gördüm
iPhone 12 için 10.000₺ istiyorlar.
şimdi ben bu cihazı satın alsam kendi üzerime kayıt ettirebiliyormuyum? yani illa yurtdışına çıkıp gelmem mi gerekiyor kayıt için
alırsanız 2500 ile 3000 tl arasında bi kayıt ücreti var kayır ettirdiğiniz takdirde sorunsuz kullanabilirsiniz

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Yurtdışı telefon aldıktan sonra ürüne hat takılmadıysa eğer taktığınız andan itibaren 4 ay fiziksel 4 ay dijital toplam 8 ay kayıt yaptırmadan kullanabiliyorsunuz ve bu döngü her sene başında yenileniyor. Tekrar 8 ay kullanabiliyorsunuz.

Kayıt yaptırmak isterseniz eğer yurtdışına git gel yapmanız ve pasaportunuzda gözükmesi gerekiyor.

Kayıt yaptırdıktan 2 sene sonra telefonun kaydı düşüyor ve sizin üzerinize kayıtlı olmasına rağmen kime verirseniz verin kendi hattıyla kullanabiliyor ama ilk 3 sene sizin kullanmanız şart.

Satarken isterseniz kaydı silersiniz, isterseniz silmezsiniz.

Bir yakınınıza veriyorsanız silmeyebilirsiniz ancak satıyorsanız kaydınızı silmenizi öneririm.

Son düzenleme:

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Yurtdışı telefon aldıktan sonra ürüne hat takılmadıysa eğer taktığınız andan itibaren 4 ay fiziksel 4 ay dijital toplam 8 ay kayıt yaptırmadan kullanabiliyorsunuz ve bu döngü her sene başında yenileniyor. Tekrar 8 ay kullanabiliyorsunuz.

Kayıt yaptırmak isterseniz eğer yurtdışına git gel yapmanız ve pasaportunuzda gözükmesi gerekiyor.

Kayıt yaptırdıktan 2 sene sonra telefonun kaydı düşüyor ve sizin üzerinize kayıtlı olmasına rağmen kime verirseniz verin kendi hattıyla kullanabiliyor ama ilk 2 sene sizin kullanmanız şart.

Bir yakınınıza veriyorsanız silmeyebilirsiniz ancak satıyorsanız kaydınızı silmenizi öneririm.
Hocam 13 pro max olmuş 30-35 k
17-18 e almayı düşünüyorum ben 13 pro max kayıt da ettirmeyeceğim mantıklı bir iş olur mu bu yaptığım şuan 7 plus kullanıyorum

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner

Kayıt yaptırdıktan 2 sene sonra telefonun kaydı düşüyor ve sizin üzerinize kayıtlı olmasına rağmen kime verirseniz verin kendi hattıyla kullanabiliyor ama ilk 2 sene sizin kullanmanız şart.

hocam merhaba
yurtıdışından babamın arkadaşı ıphone 13 pro getirecek. teleofnu ben kullanıcam
pasaport çıkarttırıp kayıt yaptırsak oluyor mu?

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric

Hocam 3 sene değil miydi o ?

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
17-18 e almayı düşünüyorum ben 13 pro max kayıt da ettirmeyeceğim mantıklı bir iş olur mu bu yaptığım şuan 7 plus kullanıyorum
bende 13 pro alıcam fakat kendi üzerime kayıt ettirmek istiyorum pasaport yok , pasaport çıkartıp oluyor mu

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Hocam 3 sene değil miydi o ?
Yanlış hatırlıyo olabilirim 3’dür
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam merhaba
yurtıdışından babamın arkadaşı ıphone 13 pro getirecek. teleofnu ben kullanıcam
pasaport çıkarttırıp kayıt yaptırsak oluyor mu?
Yurtdışına gir çık yapmanız lazım. Kıbrısa gidip 2 saat takılıp dönün yeterli

Eğer hattı ilk siz takıyorsanız kayıt yaptırmak için 8 ayınız var. O sırada yurtdışına git gel yapmanız lazım eğer sene içerisinde yurtdışına çıkmadıysanız

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Kayıt yaptırmadan sadece 8 ay kullanabilirsin diğer 4 ay başka bi telefon kullanırsan eğer kayıt yaptırmadan kullanabilirsin

şahin doğan

80+ Platinum
yanlış bilgi.
1 kereye mahsus yıl başında yenileniyor her sene değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Yanlış hatırlıyo olabilirim 3’dür

Yurtdışına gir çık yapmanız lazım. Kıbrısa gidip 2 saat takılıo dönün yeterli

Eğer hattı ilk siz takıyorsanız kayıt yaptırmak için 8 ayınız var. O sırada yurtdışına git gel yapmanız lazım eğer sene içerisinde yurtdışına çıkmadıysanız
babamın arkadaşı kendi üstüne yapsa onu ben kullansam bi sorun olur mu?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
babamın arkadaşı kendi üstüne yapsa onu ben kullansam bi sorun olur mu?
Kullanamazsın kendi pasaportuna kaydettirmen lazım. Pasaport kime kayıtlıysa 3 sene o kullanmak zorunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,153
Üyeler
159,722
Son üye
Ogii
Top Bottom