Neler Yeni

Yurtdışı iPhone 2 tane alınca sıkıntısız kullanılabilir mi?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Evet, kullanabilirsin. Daha mantıklı bana soracak olursan. 60K'ye aynı cihazdan iki tane alabilecekken sırf kaydı var diye niçin bir tane cihaz alayım? Birkaç sene sonra 2. elden satabileceğim fazladan bir cihazım daha olmuş olacak. Yahut biri olur da bozulursa direkt dımdızlak ortada kalmayacağım. Göz çıkarmaz yani.

Fakat biraz kumar olduğunu da unutma. Yarın gider de kayıtsız IMEI'leri kullanıma tümden kapatırlar, açmak içinse yurt dışı vatandaşı olduğunuzu kanıtlamanız gerek derlerse sıkıntı. Ya da belki 4 ay süreyi 2 aya düşürürler. İki cihazın toplam süresi tam yılı çıkaramamaya başlar, belirli bir süre GSM'siz kalırsın. Bu da sıkıntı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,992
İsim
Burak Karadağ
Evet, kullanabilirsin. Daha mantıklı bana soracak olursan. 60K'ye aynı cihazdan iki tane alabilecekken sırf kaydı var diye niçin bir tane cihaz alayım? Birkaç sene sonra 2. elden satabileceğim fazladan bir cihazım daha olmuş olacak. Yahut biri olur da bozulursa direkt dımdızlak ortada kalmayacağım. Göz çıkarmaz yani.

Fakat biraz kumar olduğunu da unutma. Yarın gider de kayıtsız IMEI'leri kullanıma tümden kapatırlar, açmak içinse yurt dışı vatandaşı olduğunuzu kanıtlamanız gerek derlerse sıkıntı. Ya da belki 4 ay süreyi 2 aya düşürürler. İki cihazın toplam süresi tam yılı çıkaramamaya başlar, belirli bir süre GSM'siz kalırsın. Bu da sıkıntı.
Tam benim kafadan düşünen adamın yorumu.

Evet ama şahsen iki cihaza o paraları vereceğine 16 pro max al kalan 10k'ya da xiaomi al 4 ay net paylaşırsın ondan.
Knk kendim için yapsam evet senin dediğinde güzel fikir ama bunu babama alacağım için o şimdi farklı cihaza kolay kolay alışamaz 53 yaşında adam hiç uğraşmak istemez

heraishere

80+ Bronze
Tam benim kafadan düşünen adamın yorumu.

Knk kendim için yapsam evet senin dediğinde güzel fikir ama bunu babama alacağım için o şimdi farklı cihaza kolay kolay alışamaz 53 yaşında adam hiç uğraşmak istemez
Peki neden samsung tercih etmiyorsunuz? Server kaydı da var malum daha mantıklı değil mi? Zamanında sizin konunuzu görüpte bir çok arkadaşıma samsung aldırmıştım. Şimdiyse siz en yakınınıza iphone aldırıyorsunuz. Sebebi nedir?

yusuftheayay

80+ Bronze
Dostlar, babamın emektar 6S cihazı rahmetine kavuştu ve kendisine iyi model sıfır iPhone alacağız, yurtiçi 14-15 Pro lar ortalama 60-70k civarı bunu yapmak yerine 2 tane yurtdışı 14 Pro veya 15 Pro alırsak 8+8 döngüsü yaparak sürekli olarak kullanabilir mi ömür boyu? IMEI için 32k vermektense o fiyata bir tane daha yurtdışı sıfır cihaz almak daha mantıklı geliyor
Şuan kullanabilirsin yasa değişirse elinde patlar ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,686
Üyeler
161,324
Son üye
PieLie
Top Bottom