📍Türkiye dünyada ilk 3'e girdi!

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,379

Küresel Duygu Raporu:

"Sinir, stres ve üzüntüde Türkiye dünyada ilk üçte.."

- Dünya genelinde 100 ülke arasında yapılan anket çalışmasında Türkiye'nin, Avrupa'nın en sinirli ülkesi olduğu ortaya çıktı. Dünya genelinde Lübnan'in ilk sirada çıktığı çalışmada, Finlandiya en sakin ülke oldu.

- Gallup araştırma şirketinin 100 ülkeyi kapsayan Küresel Duygu Raporu'nda ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Çalışmada, her ülkeden 15 yaşından büyük bin kişiye telefonla veya yüz yüze soru yöntemiyle bir önceki gün yaşadıkları duygusal durumları soruldu.

- Buna göre ankete katılanlara bir önceki gün sinirlenme duygusuna kapılanların ülkelere göre oranında Lübnan yüzde 49 ile birinci, Türkiye yüzde 48 ile ikinci oldu. Bu iki ülkeyi, Ermenistan ve lrak yüzde 46, Afganistan yüzde 41 ile takip etti.

1721113322399.png

Küresel Duygu Raporu:

"Sinir, stres ve üzüntüde Türkiye dünyada ilk üçte.."

- Dünya genelinde 100 ülke arasında yapılan anket çalışmasında Türkiye'nin, Avrupa'nın en sinirli ülkesi olduğu ortaya çıktı. Dünya genelinde Lübnan'in ilk sirada çıktığı çalışmada, Finlandiya en sakin ülke oldu.

- Gallup araştırma şirketinin 100 ülkeyi kapsayan Küresel Duygu Raporu'nda ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Çalışmada, her ülkeden 15 yaşından büyük bin kişiye telefonla veya yüz yüze soru yöntemiyle bir önceki gün yaşadıkları duygusal durumları soruldu.

- Buna göre ankete katılanlara bir önceki gün sinirlenme duygusuna kapılanların ülkelere göre oranında Lübnan yüzde 49 ile birinci, Türkiye yüzde 48 ile ikinci oldu. Bu iki ülkeyi, Ermenistan ve lrak yüzde 46, Afganistan yüzde 41 ile takip etti.

Alıntıyı görüntüle
millet patlamaya yer arıyor zaten

Yalan haber ya ne alakası var bizim ülkenin sinr stresle bunu yazanın ben taaa:mad:
:D:D:D:D

Ülkece boş bulduğumuz her toprağa papatya dikelim .belki lazım olur diye

Okurken dudağımı ıstırıyordum :D

Senin koyacağın başlığa tüküreyim 😁 enflasyon bekliyordum stres çıktı. Hepsinin ortak bir noktası var. Yoksulluk (İnsanın karnı tok olsa eğitimine yaşam kalitesine bakar) Acunun adasında daha fazla et yiyorlar

Bir kerede iyi birseyde birinci olalim a...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri