Neler Yeni

Türkiye ekonomisi nereye gidiyor?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
DİKKAT : Bu soru sohbet sorusu değildir! Teknik bir sorudur.

Mantıklı açıklamalarla şu an ne oluyor ne olacak? Doların, TL nin, enflasyonun, alım gücünün ne olacağını mantıklı ve bilimsel şekilde açıklayabilen varsa açıklasın lütfen ya da bu açıklamayı yapan bir ekonomistin tweetleri, videosu varsa atar mısınız?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
cevap basit yönetim sorunu var.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver

Mantıklı açıklamalarla şu an ne oluyor ne olacak? Doların, TL nin, enflasyonun, alım gücünün ne olacağını mantıklı ve bilimsel şekilde açıklayabilen varsa açıklasın lütfen ya da bu açıklamayı yapan bir ekonomistin tweetleri, videosu varsa atar mısınız?
Aklıma çillerin faiz inadı geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tesla Balonu
Özgür Demirtaş'ın YouTube kanalına ya da Twitter ına bak.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,942
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Ekonomistim diye geçinenler, dolar artacak artacak 25-30 olacak dolar alın diye dolaşıyordu. Millete yüksekten dolar aldırdılar. Ekonomistim diye geçinenleri takip edip tavsiye almayınız.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekonomistim diye geçinenler, dolar artacak artacak 25-30 olacak dolar alın diye dolaşıyordu. Millete yüksekten dolar aldırdılar. Ekonomistim diye geçinenleri takip edip tavsiye almayınız.
Özgür Demirtaş ve türevlerinden bahsediyorum. Gidip dolar almayacağım zaten. Sadece noluyo ne olacak nasıl olacak bilmek istiyorum.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Ülke çok yakında parsel parsel letgo'da satışta... :D :D :D

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer

Çok büyük kumar oynandı merkez bankasının rezervi ile tutarsa ne ala ama ellerinde patlarsa Nisan gibi çok çok çok rezalet günler bizleri bekliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,845
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom