Neler Yeni

Türkiye-Macaristan maçı Rams Park'ta oynanacak...

Sizce Doğru Bir Karar Mı?

• Evet.

Oylar: 17 65.4%
  • Hayır.

Oylar: 9 34.6%

• Oy kullanan toplam üye
    26
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Milli Takımın tek şansı Macaristan'ı Play-off turunda yenmek.Ve maç Rams Park'ta oynanacakmış.Şimdi Objektif olalım bence Rams Park şuan aktif olarak Türkiye'nin en güzel Stadı.Tamam belki ezeli rakiplerimiz amma velakin birazda doğruları konuşmak lazım.Ha bu arada bugün bizim maçımız var ne diyosunuz bizim malları izleyeyim mi?

Ekler

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    55 KB · Hit: 42
  • images (9).jpeg
    images (9).jpeg
    60.2 KB · Hit: 39

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre taşçı
Stadın yapısından dolayı iyi baskı oluşur fakat karar doğru mudur bilemedim.

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
hasan avcı
Saçma buldum. Biz zemini düzeltmeye çalışıyoruz zemin kötü çünkü. Federasyon önce maç erteleme kararına olumsuz cevap verdi şimdi de bozuk zemine rağmen milli maç oynatıyor iş iyice inatlaşmaya gitti.

1905

80+ Silver
zemin yeni düzeltiliyordu keşke atanmasaydı ama yapacak bir şey yok. kazanalım gerisi önemli değil. bence izlenebilir avrupa maçlarını süperligden ayrı bir kefeye koyuyorum her zaman. 2021-22 sezonunda gsyi ligde izlemek eziyetti ama avrupada izlemek çok keyifliydi.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Konya da oynanmalıydı, kritik maçları hep aldı milli takım Konya da.

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
hasan avcı
Bu maçı oynamak için en ideal yer Adanaydı hava durumu olarak en elverişli il.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Ahmet Hakan
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Milli Takımın tek şansı Macaristan'ı Play-off turunda yenmek.Ve maç Rams Park'ta oynanacakmış.Şimdi Objektif olalım bence Rams Park şuan aktif olarak Türkiye'nin en güzel Stadı.Tamam belki ezeli rakiplerimiz amma velakin birazda doğruları konuşmak lazım.Ha bu arada bugün bizim maçımız var ne diyosunuz bizim malları izleyeyim mi?
Zemin kötü. Samsunda oynanabilirdi bence. İstanbulda oynanacaksa da Saraçoğlu daha iyi olabilirdi.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Mustafa TURNA
Sallai şov var allaaahhh

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Hakkı Demir
ulan gallere berabere kalınca çok üzülmüştüm ama içimden karadağı da yeneriz ya nolcak diyodum. Onlara da gittik yenildik aşırı moralim bozuldu. İnşallah bu maçı yeneriz. Şimdiden sabırsızca bekliyorum maçı .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom