Neler Yeni

Türkiye-Portekiz Maçı İlk 11'ler Belli Oldu! MS| Türkiye 0-3 Portekiz

Kendi takımında yedek olan oyuncuyu neden ilk 11 başlattılar?

ya milli takımımızın başına ne zaman adam akıllı td gelecek :unsure:
Şakasız söylüyorum güzel Türk TD olsa çok rahat alacağımız maç. Dakika 70 Arda daha yeni giriyor, güya yorulmuşmuş önceki maçta da 60 dakika oynattı zaten. Bu çocuk 19 yaşında nasıl 60 dakikada yorulmuş olabilir???

Mertin problemi yokken formsuz altayı almak nedir birader. Bu maçı ben oynatsam kazandırırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hakem de montella da Portekiz fanı

Hamit Altıntop baskı yapmıştır montellaya bunları oynat diye 🤣

Barış alperin en önemli özelliği hızı ve kanattan defansa yardımı, sen gidip bu adamın hızını kesip forvet oynatıyorsun, tamam Enes Ünal sakat olabilir fakat yedek kulübede semih diye bir genç oyuncu var, onu denesene.

Barış alperin en önemli özelliği hızı ve kanattan defansa yardımı, sen gidip bu adamın hızını kesip forvet oynatıyorsun, tamam Enes Ünal sakat olabilir fakat yedek kulübede semih diye bir genç oyuncu var, onu denesene.
Bişey lobisi diyecemde boşver.

Bişey lobisi diyecemde boşver.
Portekiz vs gs izliyoruz. Bütün dünya Arda Arda diye yıkılıyor sen gidip 70 dakika yedek kulübesinde oturtuyorsun. Ardayı Kenanı almak için illa 3 gol mü yemen gerekiyor.

Ekran başında çatladım, bu maçtan 1 puan alsak çok çok güzel olacaktı.

Ronaldo beyler tr tanıdık fazla atmayalım demediyse bişi bilmiyorum yoksa 10 tane atarlardı. Neyse geçmiş olsun, çekyayı yenip gruplardan çıkmaya bakacağız.

MS| Türkiye 0-3 Portekiz

Dünyanın iyi takımlarında oynayan oyuncular yedek kulübesinde "dinlendirilir" ve ilk 11'e GS oyuncuları konulursa olacağı buydu.

Geri