Neler Yeni

Türkiye uzay ligine mi giriyor? TUA, Varank, ROKETSAN

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam okuduğum okul sizin çok yakınızda😄 belki duymuşsunuzdur(süleyman demirel anadolu lisesi). Hemen darıcanın girişinde hatta biraz ilerisinde daren otomotiv var renault servis.
O şişecamın o tarafta değil miydi.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Hiçbir ülkede %100 her parçasını tasarımını vs. kendi yapan bir marka yok.
Diğer ülkelerden illa yardım alınır.

Fetih 1453 filminden örnek vereyim, adamlar görsel efektleri kendi yapmış ve hiç olmamış.

Yurt dışından yardım alsalar daha iyi olmaz mıydı?
Çıkar meselesi bu.

Yurt dışından yardım almasın demiyorum. Sadece milleti biz yaptık herşeyini diyip hepsinide yurtdışına yaptırmasın.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yurt dışından yardım almasın demiyorum. Sadece milleti biz yaptık herşeyini diyip hepsinide yurtdışına yaptırmasın.
Ya nerde hepsini yurtdışında yaptırmış. Şu an boş eleştiri yapıyorsun. marka bizim, tescil bizim, patent bizim, satış izni bizim daha neyine bakacaksın? Tasarımı İtalyan diye konuşuyorsan boş yapıyorsun zira çoğu araba markası kendi tasarlamıyor. O kadar pili yapamazlar diye bağırdılar üretim tesisini açılınca sustular, pahalı olur dediler boş paket 180.000TL çıkınca sustular. Sadece eleştirmek için eleştiriyorsunuz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,740
İsim
Eren Yeager

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Ya nerde hepsini yurtdışında yaptırmış. Şu an boş eleştiri yapıyorsun. marka bizim, tescil bizim, patent bizim, satış izni bizim daha neyine bakacaksın? Tasarımı İtalyan diye konuşuyorsan boş yapıyorsun zira çoğu araba markası kendi tasarlamıyor. O kadar pili yapamazlar diye bağırdılar üretim tesisini açtılar, pahalı olur dediler boş paket 180.000TL çıkınca sustular. Sadece eleştirmek için eleştiriyorsunuz.
+ Birde 2026 yılına kadar yerlilik %51 daha sonrasında %68 e kadar çıkacak diyorlardı yetkililer.

T.P.G.

80+ Titanium
Neyini ya? Tasarımını mı? Adamlar da kabul ediyor tasarımını Italyanların yaptığını.

O kadar patent, üretim tesisi, pil catturu cutturu bunları geçiyorsun sadece bir tasarım yüzünden araba Italyanların mı oldu?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
@baltazar
Ayrıca Türksat 6A 5A gibi olmayıp %100 e yakın yerlilikte olacakmış.
Bu işler deneyim gerektirir hocam. Sen mühendise al bunu yap diyemezsin. Gördükçe ekip gelişir, projeye verilen bütçe artar. Biraz ilerleyince çorap söküğü gibi geliyor her şey bknz. Savunma Sanayi.

T.P.G.

80+ Titanium
Bu işler deneyim gerektirir hocam. Sen mühendise al bunu yap diyemezsin. Gördükçe ekip gelişir, projeye verilen bütçe artar. Biraz ilerleyince çorap söküğü gibi geliyor her şey bknz. Savunma Sanayi.
Şuna çok şaşırmıştım ben :D.

Top Bottom