baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Darıca.Hocam nerede yaşıyorsunuz?
Darıca.Hocam nerede yaşıyorsunuz?
Hocam okuduğum okul sizin çok yakınızda belki duymuşsunuzdur(süleyman demirel anadolu lisesi). Hemen darıcanın girişinde hatta biraz ilerisinde daren otomotiv var renault servis.Darıca.
O şişecamın o tarafta değil miydi.Hocam okuduğum okul sizin çok yakınızda belki duymuşsunuzdur(süleyman demirel anadolu lisesi). Hemen darıcanın girişinde hatta biraz ilerisinde daren otomotiv var renault servis.
Hiçbir ülkede %100 her parçasını tasarımını vs. kendi yapan bir marka yok.
Diğer ülkelerden illa yardım alınır.
Fetih 1453 filminden örnek vereyim, adamlar görsel efektleri kendi yapmış ve hiç olmamış.
Yurt dışından yardım alsalar daha iyi olmaz mıydı?
Çıkar meselesi bu.
Evet hocam şişecamın ofis binasıyla komşuyuz.O şişecamın o tarafta değil miydi.
Ya nerde hepsini yurtdışında yaptırmış. Şu an boş eleştiri yapıyorsun. marka bizim, tescil bizim, patent bizim, satış izni bizim daha neyine bakacaksın? Tasarımı İtalyan diye konuşuyorsan boş yapıyorsun zira çoğu araba markası kendi tasarlamıyor. O kadar pili yapamazlar diye bağırdılar üretim tesisini açılınca sustular, pahalı olur dediler boş paket 180.000TL çıkınca sustular. Sadece eleştirmek için eleştiriyorsunuz.Yurt dışından yardım almasın demiyorum. Sadece milleti biz yaptık herşeyini diyip hepsinide yurtdışına yaptırmasın.
Hocam genel olarak konuya yanlış yerden giriş yapmış olabilirim pardon.La yazdığın mesajın konu akışı öyle bi gitti ki tebessüm ettim.
Biraz yanlış düşünüyorsun.
Yazdığın mesaj şöyle bak :Hocam genel olarak konuya yanlış yerden giriş yapmış olabilirim pardon.
+ Birde 2026 yılına kadar yerlilik %51 daha sonrasında %68 e kadar çıkacak diyorlardı yetkililer.Ya nerde hepsini yurtdışında yaptırmış. Şu an boş eleştiri yapıyorsun. marka bizim, tescil bizim, patent bizim, satış izni bizim daha neyine bakacaksın? Tasarımı İtalyan diye konuşuyorsan boş yapıyorsun zira çoğu araba markası kendi tasarlamıyor. O kadar pili yapamazlar diye bağırdılar üretim tesisini açtılar, pahalı olur dediler boş paket 180.000TL çıkınca sustular. Sadece eleştirmek için eleştiriyorsunuz.
Neyini ya? Tasarımını mı? Adamlar da kabul ediyor tasarımını Italyanların yaptığını.Yurt dışından yardım almasın demiyorum. Sadece milleti biz yaptık herşeyini diyip hepsinide yurtdışına yaptırmasın.
Bu işler deneyim gerektirir hocam. Sen mühendise al bunu yap diyemezsin. Gördükçe ekip gelişir, projeye verilen bütçe artar. Biraz ilerleyince çorap söküğü gibi geliyor her şey bknz. Savunma Sanayi.@baltazar
Ayrıca Türksat 6A 5A gibi olmayıp %100 e yakın yerlilikte olacakmış.
Şuna çok şaşırmıştım ben .Bu işler deneyim gerektirir hocam. Sen mühendise al bunu yap diyemezsin. Gördükçe ekip gelişir, projeye verilen bütçe artar. Biraz ilerleyince çorap söküğü gibi geliyor her şey bknz. Savunma Sanayi.