Süper sonic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 227
+18 video seyretmek suç mu yani anayasada böyle madde varmı yasak diye ben önceden bir kere bakmıştım evime polis gelmez umarım
Ne ciddi misin senÇabuk evini terket birazdan ahlak şube sana baskın atabilir
Girdiğin siteler kaydediliyor Milli İstihbarat teşkilatının listesine giriyosun eğer 18 video izlersenNe ciddi misin sen
Yaw bak beni korkutma şimdi ama ülke laik ya ni karismazlar kiGirdiğin siteler kaydediliyor Milli İstihbarat teşkilatının listesine giriyosun eğer 18 video izlersen
dalga geçiyom lan bir şey olmazYaw bak beni korkutma şimdi ama ülke laik ya ni karismazlar ki
Şimdi bu siteler bana bısey yapmaz demi id filan aliyorlarmidalga geçiyom lan bir şey olmaz
lan adını vermeŞimdi bu siteler bana bısey yapmaz demi id filan alıyorlarmı galiba sitenin adı (doeda idi
Pedofil derken anlamadımPedofili hariç, evine polis gelmez.
İşte bu site bana bısey yapar mı bilgilerimi calmazlar insAllahlan adını verme
Yani, girdiğin site eğer normal diğer ülkelerde yasal olan bir siteyse sorun olmaz (ulan site ismi veremiyom jfhdkdhdjs siz anladınız hub'dan bahsediyom) böyle bir siteye girdiysen problem olmaz.Pedofil derken
vpn aç ve bilindiklerden gir ****hub gibi herkes anladı ama ben yine blur atıyımPedofil derken anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte bu site bana bısey yapar mı bilgilerimi calmazlar insAllah
gizli sekmeye gir pedo yaz anlarsınPedofil derken anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte bu site bana bısey yapar mı bilgilerimi calmazlar insAllah
Hocam alıntıyı silin alıntıdan görünüyor.lan adını verme