ilk olarak,sana Veyis Ersöz'ün "Komünizm,Sosyalizm,Faşizm ve Şeriat nedir?" kitabını okumanı tavsiye ederim.Din-i İslam hariç bütün yolların yanlış olduğunu anlayacaksın.
ikincisi,bu tamamın onların batıl adetleri yüzündendir,bunu tamamen dine yükleyemezsin,İslam bunun gibi kadına zerer veren hiçbir şeyin yanında değildir.
Üçüncüsü,elbet hak eden "Mülteci"yi gerekirse linç bile edeceksin,fakat gerçekten zor durumda olan engelli yaşlı kadına tekme atmayacaksın,ben ihtiyacı olan çocuğu yanında olan kadına sahip çıkmaya,onlara yardım yapmaya(ve elbette diğer bütün dünyada müslümanlara yapılan zulüme karşı olmak),Suç işleyenin cezasının verilmesi gerektiğine inanıyorum.
Benim soyumdan gelen değil, benim yolumdan gelen doğru yoldadır
- Hz. Muhammed -
Dünya'nın en sapkın milleti olan Arapların Taharrush adlı sözde oyununun ne demek olduğunu ve bu sapkın milletlerin ülkemizde bulunmasının ileriki zamanlar için ne kadar vahim bir durum yaratabileceğini anlatacağım.
Taharrus bir grup erkeğin , şiddetli bir şekilde tecavüze uğramış kadınları cinsel tacizde bulunmak için büyük toplamalardan faydalandığı Arap ve Kuzey Afrika kökenli bir "oyun" un adıdır. Kadınları hayvan yerine koyup tecavüz ediyorlar. Özellikle bunu standart müslüman kıyafetleri giymeyen ve müslüman olmayan kadınları insan olarak saymayan İslamcı teröristler bu sözde pis oyunu her sene oynamaktadırlar.
Başta Batı ülkelerinde yaygın olarak "tecavüz oyunu" olarak bilinen bu barbarlık eylemi, yaklaşık 200 erkeğin cinsel olarak Hollandalı bir gazeteciye tecavüz ettiği 2013'te Mısır'daki Arap Baharı'ndaki trajik bir olaydan dünya çapında tanındı.
Şimdi Türkiye'de milyonlarca arap mülteci var. Bu mültecilerin çok fazla çocuk yaptığını hesaba katarsak günün birinde 20-30-50 milyon olacaklar. 2. sınıf vatandaş olmak durumunda kalıcaz belki. O yüzden bu mülteci sorununa en geç 2 sene içinde çözüm bulunması lazım. Yoksa durum vahim.
Hocam ben siyasetten zerre anlamam, takip etmem, saydığın şahsı da takip etmiyorum. Beni durup dururken bir kefesine koymaya çalıştığın partilerle de alakam yok, hatta haz etmem o partilerden. Ben sadece ülkenin bekası için kendimce doğru olan fikirleri söyledim. O yüzden 70 yaşındaki ilkokul mezunu dayılar gibi sen şucusun bucusun demek yanlış.
Üçüncüsü,elbet hak eden "Mülteci"yi gerekirse linç bile edeceksin,fakat gerçekten zor durumda olan engelli yaşlı kadına tekme atmayacaksın,ben ihtiyacı olan çocuğu yanında olan kadına sahip çıkmaya,onlara yardım yapmaya(ve elbette diğer bütün dünyada müslümanlara yapılan zulüme karşı olmak),Suç işleyenin cezasının verilmesi gerektiğine inanıyorum.
Doğru olanın bu olduğunu biliyorum zaten. Neden mültecileri savunma çabası içerisine girdin ki durup dururken? Biz zaten kötü olanlarından bahsediyoruz.
ikincisi,bu tamamın onların batıl adetleri yüzündendir,bunu tamamen dine yükleyemezsin,İslam bunun gibi kadına zerer veren hiçbir şeyin yanında değildir.
Bunu dine yüklemedim. Bunu dine yüklediğimi zannetmeyin diye en başta Hz. Muhammet'in hadisini verdim zaten.
ilk olarak,sana Veyis Ersöz'ün "Komünizm,Sosyalizm,Faşizm ve Şeriat nedir?" kitabını okumanı tavsiye ederim.Din-i İslam hariç bütün yolların yanlış olduğunu anlayacaksın.
Bunu diyecek akıl sahibi tek bir kişi yoktur zannımca. Böyle iğrenç bir eylemi yapanlar en ağır suçları hak ediyorlar. Ülkemizdeki çoğunluk çürük diye işinde gücünde mazlumların da gönderilmesine destek verenlere deniliyor ırkçı diye. Esad rejimi ile masaya oturup, Suriye'deki iç savaşı bitirip, barışın ve hayat güvenliğinin garantisini almadığın sürece ülkene kaçak şekilde girmemiş, işinde gücünde olanları yollaman zulümdür. Onları alırken koruma garantisi verdin. Anlaşmalar imzaladın. BM'de bile yayımlattın.
Hocam sizle bu konuları az çok konuşmuştuk hatırlarsanız, görüşümü orada belirtmiştim. Mültecinin başımın üstünde yeri var, bu tür sözde mültecilerin ülkemde adının anılmasını bile istemezken binlercesine ev sahipliği yapıyoruz. Hergün gelen taciz, tecavüz, gasp, yaralama, cinayet haberlerinden bıktık usandık. Ne sabır ne de psikoloji kaldı millette ki mülteci lafı duyunca şartelleri atıyor milletin.
Dinler insanları bir boyunduruk altına almak için devletler tarafından çoğunlukla kullanılır, islam en güzel örneklerinden. İslam üzerinden siyaset yapmayı, onun doğru yol olduğunu bahsetmekten vaz geçin artık.
İnsanların kültürü din etrafında şekillenir, islamiyetin yanlış anlaşılması veyahut kendi ülkelerinde islamiyeti böyle öğretmeleri bizim suçumuz değil.
Konuyu neden tekme yiyen yabancı uyruklu kadına getirdin? Kadını çocuk kaçakçısı diye şüphelendikleri için tekmelemişler. Elbette bunu savunmuyorum ancak olay burda kadının yabancı uyruklu/mülteci olması değil, kadın olması yaşlı olması ve çocuk kaçakçısı olduğundan şüphelenilmesi. Dili/dini/ırkı bilinmeyen ve sadece süphelendikleri için dövdükleri bir kadın olarak değerlendirilmesi gerek. Bu yanlış olduğunu değiştirmez ama çok güzel algı yapılmak için kullanılabilir.
Bak burda fena zortladın, Ümit Özdağ ile Y-Chp yi ve oradan da HDP'yi bağdaştırdığını gördüğüm tek insansın. Daha neden bahsettiğini bile bilmiyorsun, Y-CHP dediğin Natonun anti Sovyet Rusya olması gibi KK'nin genel başkan olmasından sonra chpnin Anti Akp olmasıdır. İnsanlara bomboş ithamlar yüklemek yerine yarım saat söylediğin sözlerin anlamlarını araştırmanı öneririm, iyi günler.
Hocam sizle bu konuları az çok konuşmuştuk hatırlarsanız, görüşümü orada belirtmiştim. Mültecinin başımın üstünde yeri var, bu tür sözde mültecilerin ülkemde adının anılmasını bile istemezken binlercesine ev sahipliği yapıyoruz. Hergün gelen taciz, tecavüz, gasp, yaralama, cinayet haberlerinden bıktık usandık. Ne sabır ne de psikoloji kaldı millette ki mülteci lafı duyunca şartelleri atıyor milletin.
Doğru, maalesef. AKP hükümetinin son derece yanlış mülteci politikası yüzünden halk mazlum ve zalimi ayırt etme ferasetini kaybetti. Medyanın gazıyla çok çabuk şartelleri atıyor.
- Hz. Muhammed -
Dünya'nın en sapkın milleti olan Arapların Taharrush adlı sözde oyununun ne demek olduğunu ve bu sapkın milletlerin ülkemizde bulunmasının ileriki zamanlar için ne kadar vahim bir durum yaratabileceğini anlatacağım.
Taharrus bir grup erkeğin , şiddetli bir şekilde tecavüze uğramış kadınları cinsel tacizde bulunmak için büyük toplamalardan faydalandığı Arap ve Kuzey Afrika kökenli bir "oyun" un adıdır. Kadınları hayvan yerine koyup tecavüz ediyorlar. Özellikle bunu standart müslüman kıyafetleri giymeyen ve müslüman olmayan kadınları insan olarak saymayan İslamcı teröristler bu sözde pis oyunu her sene oynamaktadırlar.
Başta Batı ülkelerinde yaygın olarak "tecavüz oyunu" olarak bilinen bu barbarlık eylemi, yaklaşık 200 erkeğin cinsel olarak Hollandalı bir gazeteciye tecavüz ettiği 2013'te Mısır'daki Arap Baharı'ndaki trajik bir olaydan dünya çapında tanındı.
Şimdi Türkiye'de milyonlarca arap mülteci var. Bu mültecilerin çok fazla çocuk yaptığını hesaba katarsak günün birinde 20-30-50 milyon olacaklar. 2. sınıf vatandaş olmak durumunda kalıcaz belki. O yüzden bu mülteci sorununa en geç 2 sene içinde çözüm bulunması lazım. Yoksa durum vahim.
Tek diyeceğim demografik yapısı bozuldu ülkemizin ve kültürel olarak ise çorba olduk.
Bunlar aynen böyleyse iğrenç yani ama böyleyse tam anlatıldığı gibiyse.
Çok edepli & Ülkesine-Çevresine faydalı Arap tanıdıklarımda var bahsi geçen video içeriklerindeki Araplar ise kabul edilebilir lakin tüm Araplar bir değil kral.
Çok edepli & Ülkesine-Çevresine faydalı Arap tanıdıklarımda var bahsi geçen video içeriklerindeki Araplar ise kabul edilebilir lakin tüm Araplar bir değil kral.
Doğru, maalesef. AKP hükümetinin son derece yanlış mülteci politikası yüzünden halk mazlum ve zalimi ayırt etme ferasetini kaybetti. Medyanın gazıyla çok çabuk şartelleri atıyor.
Son derece yanlis işler hafif kalır Ben bir videoda adamın birinin akp için "müşrik parti" dediği. Duymuştum bende kendim ak partide ciddi munafiklik alametleri görüyorum....
- Hz. Muhammed -