Neler Yeni

Türkiye'de bu manzaraları görmek ister misiniz?

Strelok

80+ Silver
ilk olarak,sana Veyis Ersöz'ün "Komünizm,Sosyalizm,Faşizm ve Şeriat nedir?" kitabını okumanı tavsiye ederim.Din-i İslam hariç bütün yolların yanlış olduğunu anlayacaksın.

ikincisi,bu tamamın onların batıl adetleri yüzündendir,bunu tamamen dine yükleyemezsin,İslam bunun gibi kadına zerer veren hiçbir şeyin yanında değildir.

Üçüncüsü,elbet hak eden "Mülteci"yi gerekirse linç bile edeceksin,fakat gerçekten zor durumda olan engelli yaşlı kadına tekme atmayacaksın,ben ihtiyacı olan çocuğu yanında olan kadına sahip çıkmaya,onlara yardım yapmaya(ve elbette diğer bütün dünyada müslümanlara yapılan zulüme karşı olmak),Suç işleyenin cezasının verilmesi gerektiğine inanıyorum.

YANİ KISACA ÜMİT ÖZDAĞ HAYRANI UTANGAÇ Y-CHPli(HDPli)sin.

LaketrooS

80+ Silver
Benim soyumdan gelen değil, benim yolumdan gelen doğru yoldadır
- Hz. Muhammed -

Dünya'nın en sapkın milleti olan Arapların Taharrush adlı sözde oyununun ne demek olduğunu ve bu sapkın milletlerin ülkemizde bulunmasının ileriki zamanlar için ne kadar vahim bir durum yaratabileceğini anlatacağım.

Taharrus bir grup erkeğin , şiddetli bir şekilde tecavüze uğramış kadınları cinsel tacizde bulunmak için büyük toplamalardan faydalandığı Arap ve Kuzey Afrika kökenli bir "oyun" un adıdır. Kadınları hayvan yerine koyup tecavüz ediyorlar. Özellikle bunu standart müslüman kıyafetleri giymeyen ve müslüman olmayan kadınları insan olarak saymayan İslamcı teröristler bu sözde pis oyunu her sene oynamaktadırlar.

Başta Batı ülkelerinde yaygın olarak "tecavüz oyunu" olarak bilinen bu barbarlık eylemi, yaklaşık 200 erkeğin cinsel olarak Hollandalı bir gazeteciye tecavüz ettiği 2013'te Mısır'daki Arap Baharı'ndaki trajik bir olaydan dünya çapında tanındı.

Şimdi Türkiye'de milyonlarca arap mülteci var. Bu mültecilerin çok fazla çocuk yaptığını hesaba katarsak günün birinde 20-30-50 milyon olacaklar. 2. sınıf vatandaş olmak durumunda kalıcaz belki. O yüzden bu mülteci sorununa en geç 2 sene içinde çözüm bulunması lazım. Yoksa durum vahim.

Cahillesmis toplumun cahilce saçmalıkları başka söz yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam ben siyasetten zerre anlamam, takip etmem, saydığın şahsı da takip etmiyorum. Beni durup dururken bir kefesine koymaya çalıştığın partilerle de alakam yok, hatta haz etmem o partilerden. Ben sadece ülkenin bekası için kendimce doğru olan fikirleri söyledim. O yüzden 70 yaşındaki ilkokul mezunu dayılar gibi sen şucusun bucusun demek yanlış.

Üçüncüsü,elbet hak eden "Mülteci"yi gerekirse linç bile edeceksin,fakat gerçekten zor durumda olan engelli yaşlı kadına tekme atmayacaksın,ben ihtiyacı olan çocuğu yanında olan kadına sahip çıkmaya,onlara yardım yapmaya(ve elbette diğer bütün dünyada müslümanlara yapılan zulüme karşı olmak),Suç işleyenin cezasının verilmesi gerektiğine inanıyorum.
Doğru olanın bu olduğunu biliyorum zaten. Neden mültecileri savunma çabası içerisine girdin ki durup dururken? Biz zaten kötü olanlarından bahsediyoruz.

ikincisi,bu tamamın onların batıl adetleri yüzündendir,bunu tamamen dine yükleyemezsin,İslam bunun gibi kadına zerer veren hiçbir şeyin yanında değildir.
Bunu dine yüklemedim. Bunu dine yüklediğimi zannetmeyin diye en başta Hz. Muhammet'in hadisini verdim zaten.

ilk olarak,sana Veyis Ersöz'ün "Komünizm,Sosyalizm,Faşizm ve Şeriat nedir?" kitabını okumanı tavsiye ederim.Din-i İslam hariç bütün yolların yanlış olduğunu anlayacaksın.
Objektif bir bakış açısı değil, İslam sadece bir inanç, kime göre neye göre doğru?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bunu diyecek akıl sahibi tek bir kişi yoktur zannımca. Böyle iğrenç bir eylemi yapanlar en ağır suçları hak ediyorlar. Ülkemizdeki çoğunluk çürük diye işinde gücünde mazlumların da gönderilmesine destek verenlere deniliyor ırkçı diye. Esad rejimi ile masaya oturup, Suriye'deki iç savaşı bitirip, barışın ve hayat güvenliğinin garantisini almadığın sürece ülkene kaçak şekilde girmemiş, işinde gücünde olanları yollaman zulümdür. Onları alırken koruma garantisi verdin. Anlaşmalar imzaladın. BM'de bile yayımlattın.
Hocam sizle bu konuları az çok konuşmuştuk hatırlarsanız, görüşümü orada belirtmiştim. Mültecinin başımın üstünde yeri var, bu tür sözde mültecilerin ülkemde adının anılmasını bile istemezken binlercesine ev sahipliği yapıyoruz. Hergün gelen taciz, tecavüz, gasp, yaralama, cinayet haberlerinden bıktık usandık. Ne sabır ne de psikoloji kaldı millette ki mülteci lafı duyunca şartelleri atıyor milletin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dinler insanları bir boyunduruk altına almak için devletler tarafından çoğunlukla kullanılır, islam en güzel örneklerinden. İslam üzerinden siyaset yapmayı, onun doğru yol olduğunu bahsetmekten vaz geçin artık.
İnsanların kültürü din etrafında şekillenir, islamiyetin yanlış anlaşılması veyahut kendi ülkelerinde islamiyeti böyle öğretmeleri bizim suçumuz değil.
Konuyu neden tekme yiyen yabancı uyruklu kadına getirdin? Kadını çocuk kaçakçısı diye şüphelendikleri için tekmelemişler. Elbette bunu savunmuyorum ancak olay burda kadının yabancı uyruklu/mülteci olması değil, kadın olması yaşlı olması ve çocuk kaçakçısı olduğundan şüphelenilmesi. Dili/dini/ırkı bilinmeyen ve sadece süphelendikleri için dövdükleri bir kadın olarak değerlendirilmesi gerek. Bu yanlış olduğunu değiştirmez ama çok güzel algı yapılmak için kullanılabilir.
Bak burda fena zortladın, Ümit Özdağ ile Y-Chp yi ve oradan da HDP'yi bağdaştırdığını gördüğüm tek insansın. Daha neden bahsettiğini bile bilmiyorsun, Y-CHP dediğin Natonun anti Sovyet Rusya olması gibi KK'nin genel başkan olmasından sonra chpnin Anti Akp olmasıdır. İnsanlara bomboş ithamlar yüklemek yerine yarım saat söylediğin sözlerin anlamlarını araştırmanı öneririm, iyi günler.

Son düzenleme:

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam sizle bu konuları az çok konuşmuştuk hatırlarsanız, görüşümü orada belirtmiştim. Mültecinin başımın üstünde yeri var, bu tür sözde mültecilerin ülkemde adının anılmasını bile istemezken binlercesine ev sahipliği yapıyoruz. Hergün gelen taciz, tecavüz, gasp, yaralama, cinayet haberlerinden bıktık usandık. Ne sabır ne de psikoloji kaldı millette ki mülteci lafı duyunca şartelleri atıyor milletin.
Doğru, maalesef. AKP hükümetinin son derece yanlış mülteci politikası yüzünden halk mazlum ve zalimi ayırt etme ferasetini kaybetti. Medyanın gazıyla çok çabuk şartelleri atıyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
- Hz. Muhammed -

Dünya'nın en sapkın milleti olan Arapların Taharrush adlı sözde oyununun ne demek olduğunu ve bu sapkın milletlerin ülkemizde bulunmasının ileriki zamanlar için ne kadar vahim bir durum yaratabileceğini anlatacağım.

Taharrus bir grup erkeğin , şiddetli bir şekilde tecavüze uğramış kadınları cinsel tacizde bulunmak için büyük toplamalardan faydalandığı Arap ve Kuzey Afrika kökenli bir "oyun" un adıdır. Kadınları hayvan yerine koyup tecavüz ediyorlar. Özellikle bunu standart müslüman kıyafetleri giymeyen ve müslüman olmayan kadınları insan olarak saymayan İslamcı teröristler bu sözde pis oyunu her sene oynamaktadırlar.

Başta Batı ülkelerinde yaygın olarak "tecavüz oyunu" olarak bilinen bu barbarlık eylemi, yaklaşık 200 erkeğin cinsel olarak Hollandalı bir gazeteciye tecavüz ettiği 2013'te Mısır'daki Arap Baharı'ndaki trajik bir olaydan dünya çapında tanındı.

Şimdi Türkiye'de milyonlarca arap mülteci var. Bu mültecilerin çok fazla çocuk yaptığını hesaba katarsak günün birinde 20-30-50 milyon olacaklar. 2. sınıf vatandaş olmak durumunda kalıcaz belki. O yüzden bu mülteci sorununa en geç 2 sene içinde çözüm bulunması lazım. Yoksa durum vahim.

Tek diyeceğim demografik yapısı bozuldu ülkemizin ve kültürel olarak ise çorba olduk.
Bunlar aynen böyleyse iğrenç yani ama böyleyse tam anlatıldığı gibiyse.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Eğer bunlar adam olsaydı çoğu peygamber ortadoğuya gelmezdi.

• Beğen

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
İnşallah helak olurlar. En kötülerini bunu yapanların yaşaması dileğiyle...

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
tüm araplar direkt dünyadan silinse dünya açık ara daha iyi bir yer olur

• Beğen

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Çok edepli & Ülkesine-Çevresine faydalı Arap tanıdıklarımda var bahsi geçen video içeriklerindeki Araplar ise kabul edilebilir lakin tüm Araplar bir değil kral.
Tüm araplar öyle değil zaten ama çoğu böyle maalesef

The Batman

80+ Silver
Doğru, maalesef. AKP hükümetinin son derece yanlış mülteci politikası yüzünden halk mazlum ve zalimi ayırt etme ferasetini kaybetti. Medyanın gazıyla çok çabuk şartelleri atıyor.
Son derece yanlis işler hafif kalır Ben bir videoda adamın birinin akp için "müşrik parti" dediği. Duymuştum bende kendim ak partide ciddi munafiklik alametleri görüyorum....

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
- Hz. Muhammed -

Bence başlık abartılmış bu ülkede kesinlikle böyle bir şey yapamazlar.

Top Bottom