Neler Yeni

Türkiye'de bu manzaraları görmek ister misiniz?

Tre-x

80+ Silver
Başlığı öyle bir yazmışsın ki bende doğal güzelliklerimiz sanıyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hülagü Han zeki adammış.

ÖrdekAbi

80+ Silver
Benim soyumdan gelen değil, benim yolumdan gelen doğru yoldadır
- Hz. Muhammed -

Dünya'nın en sapkın milleti olan Arapların Taharrush adlı sözde oyununun ne demek olduğunu ve bu sapkın milletlerin ülkemizde bulunmasının ileriki zamanlar için ne kadar vahim bir durum yaratabileceğini anlatacağım.

Taharrus bir grup erkeğin , şiddetli bir şekilde tecavüze uğramış kadınları cinsel tacizde bulunmak için büyük toplamalardan faydalandığı Arap ve Kuzey Afrika kökenli bir "oyun" un adıdır. Kadınları hayvan yerine koyup tecavüz ediyorlar. Özellikle bunu standart müslüman kıyafetleri giymeyen ve müslüman olmayan kadınları insan olarak saymayan İslamcı teröristler bu sözde pis oyunu her sene oynamaktadırlar.

Başta Batı ülkelerinde yaygın olarak "tecavüz oyunu" olarak bilinen bu barbarlık eylemi, yaklaşık 200 erkeğin cinsel olarak Hollandalı bir gazeteciye tecavüz ettiği 2013'te Mısır'daki Arap Baharı'ndaki trajik bir olaydan dünya çapında tanındı.

Şimdi Türkiye'de milyonlarca arap mülteci var. Bu mültecilerin çok fazla çocuk yaptığını hesaba katarsak günün birinde 20-30-50 milyon olacaklar. 2. sınıf vatandaş olmak durumunda kalıcaz belki. O yüzden bu mülteci sorununa en geç 2 sene içinde çözüm bulunması lazım. Yoksa durum vahim.

söylenecek söz yok tamamen midem bulandı ve üzüldüm tek tek keseceksin hepsini

Tre-x

80+ Silver
Merak etme yakında doğal güzelliklerimiz bunlar olacak o zaten.
Usta geçen gün otururken kadınların videosunu çeken Afgan vs bu insanları gördüm sesli olarak bunları bir görsem paramparça ederim dedim bizimkiler dedi ne falan anlattım işte selfie mevzusunu sonra sanane dediler Kadir Şeker i örnek verdiler bende bugün başkasının anasına bacisina yapan yarın benim anama bacima yapar nereye kadar sessiz kalacağım dedim karisma falan dediler şimdi kafama takılan su böyle birini görsem selfie çekenlerden bahsediyorum ne yapabilirim bunlara polisi arayana kadar uçar ve kimlikleride yok ne yapmamı önerirsiniz bunlarla karsilassam

Dexes

80+ Bronze
Usta geçen gün otururken kadınların videosunu çeken Afgan vs bu insanları gördüm sesli olarak bunları bir görsem paramparça ederim dedim bizimkiler dedi ne falan anlattım işte selfie mevzusunu sonra sanane dediler Kadir Şeker i örnek verdiler bende bugün başkasının anasına bacisina yapan yarın benim anama bacima yapar nereye kadar sessiz kalacağım dedim karisma falan dediler şimdi kafama takılan su böyle birini görsem selfie çekenlerden bahsediyorum ne yapabilirim bunlara polisi arayana kadar uçar ve kimlikleride yok ne yapmamı önerirsiniz bunlarla karsilassam

Git dal

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
karışssan bir şey diyorlar karışmasan bir şey

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kendimi senin yerine koydum da içim ürperdi, orada ben olsam sinirden oturur ağlardım herhalde. Onların fotoğraf çektiğini kanıtlaman lazım. Güvenlik güçleriyle konuşup güvenlik kamerasından bakılabilir. Ya da sen de onlar fotoğraf çekerken onları çekersin ancak işte kişinin fotoğrafını çekmek yasak. Kanıtlamak için çekersin ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Kendimi senin yerine koydum da içim ürperdi, orada ben olsam sinirden oturur ağlardım herhalde. Onların fotoğraf çektiğini kanıtlaman lazım. Güvenlik güçleriyle konuşup güvenlik kamerasından bakılabilir. Ya da sen de onlar fotoğraf çekerken onları çekersin ancak işte kişinin fotoğrafını çekmek yasak. Kanıtlamak için çekersin ama.
Benim pek de korkum yok gerekirse yatarım.Orada onlara dalardim artık kim kimi döverse

Tre-x

80+ Silver
Hislerim kavga et der o anda ama beynim ne yapacağımı bilmez kavga etsem en fazla ne olabilir ki

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Eğer ülkemizi korumak uğruna arapların veya diğer mültecilerin gitmesini ve gelmemesini istemek ırkçılıksa, en büyük ırkçıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tür mültecileri istemiyoruz diyince de ırkçı, faşist oluyoruz :)
İlk videoda kaç kişi toplanmışlar öyle ya, yazık cidden.

Ümit Özdağ görünce sağ elim ister istemez havaya kalkıyor artık bu durumdan sonra
Yakında bu yoldan gideriz. 🤣

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Benim soyumdan gelen değil, benim yolumdan gelen doğru yoldadır
- Hz. Muhammed -
Böyle bir zayıf yahut sahih hadis yok. Uydurma. Biri sallayıp altına peygamberin ismini iliştirmiş. Fakat mânâ doğru. Üstünlük takvadadır.

Gerçekten niye araplarda böyle olaylar bu kadar yaygın cevaplarsanız sevinirim
Tarih okurken beni hep şaşırtıyor. Geçmişte pek çok millette bu tür şeyler yaygındı. İnsanlar cidden vahşiydi. Biz kendimizi geliştirdikçe bu tür iğrençlikleri terk ettik. Yerinde sayanlar bunları kültür hâline getirdi. Araplara bakma tek. Bizle aynı kökenden Kırgız Türklerinde bile böyle adetler var. Taciz, kaçırma üzerine kurulu iğrençlikler. Araplar ise akıllanmıyor. Cidden bunlarda tarih tam tekerrür. İsrailoğullarının kaderi aynı hep. Bu kadar garip bir toplum zor bulunur. Özellikle Orta Doğu coğrafyasının cahiliyye dönemindeki adetlerini yazsam konudaki paylaşılanlar bile masum kalır. Dilim varmıyor açıkçası.

Bu tür mültecileri istemiyoruz diyince de ırkçı, faşist oluyoruz :)
Bunu diyecek akıl sahibi tek bir kişi yoktur zannımca. Böyle iğrenç bir eylemi yapanlar en ağır suçları hak ediyorlar. Ülkemizdeki çoğunluk çürük diye işinde gücünde mazlumların da gönderilmesine destek verenlere deniliyor ırkçı diye. Esad rejimi ile masaya oturup, Suriye'deki iç savaşı bitirip, barışın ve hayat güvenliğinin garantisini almadığın sürece ülkene kaçak şekilde girmemiş, işinde gücünde olanları yollaman zulümdür. Onları alırken koruma garantisi verdin. Anlaşmalar imzaladın. BM'de bile yayımlattın.

Top Bottom