Türkiyede E-sim yasaklandı 🔥🔥

arifdgc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
401
Türkiyede e sim yasaklandı.
Btknın 10 temmuzda yürürülüğe giren kararı ile airalo , holafly , esimio , mobimatter gibi birçok servis sağlayıcı yasaklandı.
Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Sizce bu kararda 3 büyük operatörün herhangi bir etkisi var mı? (yurtiçinde bildiğiniz üzere tarifeler avrupaya kıyasla 2 3 kat pahalı ve aynı kalitede değil.)

Türkiyede e sim yasaklandı.
Btknın 10 temmuzda yürürülüğe giren kararı ile airalo , holafly , esimio , mobimatter gibi birçok servis sağlayıcı yasaklandı.
Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Sizce bu kararda 3 büyük operatörün herhangi bir etkisi var mı? (yurtiçinde bildiğiniz üzere tarifeler avrupaya kıyasla 2 3 kat pahalı ve aynı kalitede değil.)
Bir o kalmıştı çok iyi olmuş.

Son düzenleme:
Bunları zaten Türkiye’de kullanmıyorduk, bizi etkileyeceğini sanmıyorum.

Öyle bir ayrımı yok. Bu bahsedilen operatörler neredeyse tüm ülkelere hizmet veriyor. Türkiye'de de illaki kullananlar vardır.

Öyle bir ayrımı yok. Bu bahsedilen operatörler neredeyse tüm ülkelere hizmet veriyor. Türkiye'de de illaki kullananlar vardır.
Biz mecburen Türk firmalarını kullanıyoruz zaten. Şimdi denedim, MobiMatter da sorunsuz açılıyor, hala alım yapılabilir ve yurtdışında kullanılabilir durumda.

Durduk yere kendi ülkemde yabancı firmaya ait hizmet almıyordum, hemen hemen kimsenin de böyle bir ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle bizi etkilemeyeceğini düşünüyorum.

Biz mecburen Türk firmalarını kullanıyoruz zaten. Şimdi denedim, MobiMatter da sorunsuz açılıyor, hala alım yapılabilir ve yurtdışında kullanılabilir durumda.

Durduk yere kendi ülkemde yabancı firmaya ait hizmet almıyordum, hemen hemen kimsenin de böyle bir ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle bizi etkilemeyeceğini düşünüyorum.
dostum daha uyguna geliyordu trden bazı e sim firmaları bu yüzden kullananlar vardı

Türk firmaları birleşip tekel olmuştur bu durum kesinlikle yasal değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

umarım gelecekte yeni hükümetler bu duruma el atarlar bu firmaların tekelliği bozulup rekabet ortamı oluşturulmalıdır.

Hayır etkileyecek, yurtdışından Türkiye'ye ziyarete gelenler esim kullanmak isteyecek. Esim kullanamamaları Türkiye ziyaretine olan bakış açılarını değiştirecek ve buda turizmin azda olsa azalması demek.

Yerli olarak esimbuy.org dan almanızı tavsiye ederim hocam bize ait tamamen, eSIM sistemleri herkeste aynıdır, hepimiz ülkelerin operatörleri aracılığı ile bu hizmeti veriyoruz sadece bazıları çok yüksek satış garantisi verdiği için daha düşük fiyata satabiliyorlar, sınırsız paketler ve normal eSIM internet paketleri mevcuttur. 7/24 destek mevcuttur.

Geri