Neler Yeni

Türkiyede feminizm: boş iş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

alex jensen

80+ Silver
ben feminist biri değilim bu feministleri meydanlarda temsil eden herkeside -3 iq olarak görüyorum her sene taksimde aynı şey kadınlar erkeklerden fazla kendilerine zarar veriyorlar i am woman and i hate men diye pankart açtılar dün vajinam var diye kadın olmuyor diye de açtılar aksldşlsa hatta balkonlarda ve meydanda bazı kadınlar boobies açtı türkiyede feministler kesinlikle feminiz hariç her şeyi savunuyor ve bunları 3 iq insanlar birlikte yapıyor her yıl aynı manzarayı görmekten artık cidden midem bulandı bir insan eşitlik için neden boobies açar ki aga derdiniz buysa gelelim taksime birlikte açalım eşitlik budur (!)

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Heeee?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
ben feminist biri değilim bu feministleri meydanlarda temsil eden herkeside -3 iq olarak görüyorum her sene taksimde aynı şey kadınlar erkeklerden fazla kendilerine zarar veriyorlar i am woman and i hate men diye pankart açtılar dün vajinam var diye kadın olmuyor diye de açtılar aksldşlsa hatta balkonlarda ve meydanda bazı kadınlar boobies açtı türkiyede feministler kesinlikle feminiz hariç her şeyi savunuyor ve bunları 3 iq insanlar birlikte yapıyor her yıl aynı manzarayı görmekten artık cidden midem bulandı bir insan eşitlik için neden boobies açar ki aga derdiniz buysa gelelim taksime birlikte açalım eşitlik budur (!)
(!)

alex jensen

80+ Silver

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bende knk beraber eylem yapcam onlarla bol boobiesli
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen anna denizmisin aga kaç kere anlattık anlamadım salkdlkaş
Aga yazıyı okumadım ki TR'de ki feministleri eleştiriyosun sandım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,200
Üyeler
165,140
Son üye
Swanlyte
Top Bottom