Neler Yeni

Türkiyede ilk! Burhanettin Mumcuoğlu

9FAA4B68-BC2E-42C7-A2E1-345A5170CBBB.jpeg

Not: ‘Tengri’ bir din değildir kişsel sebeplerden dolayı öyle yapmış

Türkiyedeki iyi avukatlardan birisidir efe aydal dia tema gibi ünlü youtuberlara avukatlık yapmıştır. Kendisine türk milletinin öz dinine dönüşünü başlattığı için sevgilerimi sunuyorum

Bura.K

80+ Silver
Bu Din değiştirme talebi reddedilmemiş miydi? Diyanet "Geçersiz Din" diyerek "ret" vermişti.
Hayır çok saçma. İstersem "Burakizm" diye bir din uydurup kimliğime yazdırabilirim, Din nasıl olsa, değil mi? Nereden bileceksin benim uydurduğumu? Senin ne haddine benim Dinime "Geçersiz" demek?

ahenk'

80+ Silver
Dün Jahrein'in yayınında gördüm. Çok güzel bir hamle olduğunu düşünüyorum. Umarım önü açılır bu din meselesinin.
Devletin din verisi tutması kadar saçma bir şey yok. Burhi (Burhanettin) de baya uğraşmış değiştirmek için hatta Adalet Bakanlığı'na taşınmış olay. Laiklik var tabii, yersen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Din değiştirme talebi reddedilmemiş miydi? Diyanet "Geçersiz Din" diyerek "ret" vermişti.
Hayır çok saçma. İstersem "Burakizm" diye bir din uydurup kimliğime yazdırabilirim, Din nasıl olsa, değil mi? Nereden bileceksin benim uydurduğumu? Senin ne haddine benim Dinime "Geçersiz" demek?
Evet en son reddedilmişti ama başarabilmiş zaten kimlik gibi kalıcı birşeyde dinin yazması saçma istersem şuan bile dinimi değiştirebilirim insanın fikrini kimliğe yazması kadar saçma. Diyanetide boşver klasik diyanet islam harici dinleri kabul etmezler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün Jahrein'in yayınında gördüm. Çok güzel bir hamle olduğunu düşünüyorum. Umarım önü açılır bu din meselesinin.
Devletin din verisi tutması kadar saçma bir şey yok. Burhi (Burhanettin) de baya uğraşmış değiştirmek için hatta Adalet Bakanlığı'na taşınmış olay. Laiklik var tabii, yersen...
Laiklik var ama devlet dini değerimiz kuran diye açıklama yapabilir💀

Carl-S

80+ Gold
Siyasal İslamcılar olunca maalesef öyle oluyor.

Normalde efe aydal dia tema sevmiyorum neyse bir kişi istediği din yazabilir hristiyan veya başka din çünkü kendi tercihi çünkü laik bir ülkede yaşıyoruz.
Bahsettiğiniz kişi burhi herhalde.

Bura.K

80+ Silver
Evet en son reddedilmişti ama başarabilmiş zaten kimlik gibi kalıcı birşeyde dinin yazması saçma istersem şuan bile dinimi değiştirebilirim insanın fikrini kimliğe yazması kadar saçma. Diyanetide boşver klasik diyanet islam harici dinleri kabul etmezler
Evet, katılıyorum. Şahsen ben CB olsam Kişinin 16 yaşına gelene kadar kimliğinde "Dini Terim" yazmasını yasaklarım. 16 yaşına gelince şahıs ücretsiz olarak Kimliğine Dinini ekler, eklemeyen kişilerin kimliği geçersiz sayılır. Diyanetin yaptığı şu anda gelene geçene "Müslüman" basmak, başka yaptığı yok. Ondan ülkenin %90'nı Müslüman gözüküyor :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri