Türkiyede internet sorunu

Eren Eser

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,308
Türkiyede kime sorsam (80-100TL bandında para ödeyenler) çoğu internetinden memnun değil örneğin ben 6mbit download 0.8 mbit upload alıyorum ve gerçekten çok kötü neden ülkemizde internet hızları düşük ve bu kadar pahalı anlamıyorum gerçi her şey pahalı orta düzey bi pc toplamak için asgari ücretin 2 3 aylık maaşına alıyoruz ama internet gerçekten çok pahalı bunun sebebini biliyor musunuz?

Türkiyede kime sorsam (80-100TL bandında para ödeyenler) çoğu internetinden memnun değil örneğin ben 6mbit download 0.8 mbit upload alıyorum ve gerçekten çok kötü neden ülkemizde internet hızları düşük ve bu kadar pahalı anlamıyorum gerçi her şey pahalı orta düzey bi PC toplamak için asgari ücretin 2 3 aylık maaşına alıyoruz ama internet gerçekten çok pahalı bunun sebebini biliyor musunuz?
Altyapı iyi değil ben öyle biliyorum.

Türkiyede kime sorsam (80-100TL bandında para ödeyenler) çoğu internetinden memnun değil örneğin ben 6mbit download 0.8 mbit upload alıyorum ve gerçekten çok kötü neden ülkemizde internet hızları düşük ve bu kadar pahalı anlamıyorum gerçi her şey pahalı orta düzey bi PC toplamak için asgari ücretin 2 3 aylık maaşına alıyoruz ama internet gerçekten çok pahalı bunun sebebini biliyor musunuz?
Awm felan yapicaklarina geleceğin teknolojisi irterneti yapsalar daha iyi olur awm ye kaç kişi gidiyor

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoksulluklar, ekonomik sorunlar, virüsler, eğitimsizlik, tecavüzler, adaletsizlik, istismarlar, işsizlik ve karanlık nesil gibi onlarca sorun varken hangisiyle uğraşılsın?

Yoksulluklar, ekonomik sorunlar, virüsler, eğitimsizlik, tecavüzler, adaletsizlik, istismarlar, işsizlik ve karanlık nesil gibi onlarca sorun varken hangisiyle uğraşılsın?
Haklısın yapacak bir şey yok ama ben youtube video yüklerken 4 saat bekliyorum :(

İşte isteyen tapatalk kullanıyor forumda o da bildirim atıyor sana hani burda sadece foruma girince bildirimi gösteriyor ama tapatalk ile anlık bildirimin yukarıya düşüyor

Hocam uğraşmayın orada da ekmek yok her yeri vergi önceden yapanlar neyse onlar bayadır kazanıyor da sizin işiniz zor.
Eskiden iyi para kazanılıyordu 4-5 sene önce yaşım 11 olmasına rağmen 100 tl kazamıştım ama çekmek için 200tl gerekiyordu sonra o kanalı kapattım şimdi çok daha zor

Aç gözlülük denetimsizlik sorumsuzluk. Ne zaman arasam alt yapı yapan Türktelekom 2021 yılına gireceğiz hâlâ istanbulda stabil interneti sağlayamadı. Üstüne üstlük gram hak etmediği dünyanın paralarini alıyotlar tekellik davalari acilmasi lazim bu şirketlere ben hükümet olsam bunlari bu ülkede bu şekilde yaşatmam.

Ben türktelekom ile yaşamaya çalışyorum

almanyadaki yiğenim şimdi csgo gircektik yeni pc almış. dedim csyi indirdin mi? hayır dedi bende nasıl indircen dedim adam bana snde 13mbs internet var diyor bizde aylık 90tl veriyoruz bu telekoma bu ne *** çocuk orda 20dk hem valo hem cs indiriyo ben 5 saatte birini anca indiriyorum bu ne biçim şey ***

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,099
Üyeler
188,876
Son üye
Toeman
Geri