Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Aynen kardeşim aras kargo mining var mı diye bakmaya geldik.Nasıl yasaklayacaklar? Her eve gelip kontrol mü yapacaklar?
Aynen kardeşim aras kargo mining var mı diye bakmaya geldik.Nasıl yasaklayacaklar? Her eve gelip kontrol mü yapacaklar?
Malesef yasaklanmaz herkes ekmeğinin peşinde , evet son kullanıcı sıkıntı çekiyorMining şu an elde olan ekonomiyi de çok zor duruma düşürüyor.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
Düşünsene eve geliyorlar her yeri arıyorlar mining yapılıyormu diyeNasıl yasaklayacaklar? Her eve gelip kontrol mü yapacaklar?
Venezuela yı bir araştır ülke durumu gör.Venezuela'da Mining yasaklı diye biliyorum şu an sadece Petro yasal olarak kullanılabiliyor.
Aksine kart fiyatları yükseldiği için Devlet'e de giden vergi ücreti yükseliyor ekonomik olarak fiyatlar Devlete katkı sağlıyorMining şu an elde olan ekonomiyi de çok zor duruma düşürüyor.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
Acaba nden yasakladılar onu biliyormusunuzVenezuela'da Mining yasaklı diye biliyorum şu an sadece Petro yasal olarak kullanılabiliyor.
Bence tüketici ekonemisinden bahsediyor .Aksine kart fiyatları yükseldiği için Devlet'e de giden vergi ücreti yükseliyor ekonomik olarak fiyatlar Devlete katkı sağlıyor
Venezula'da mining yapabilecek adam sayısı bir elin parmağını geçmez.Venezuela'da Mining yasaklı diye biliyorum şu an sadece Petro yasal olarak kullanılabiliyor.