Neler Yeni

Türkiyede razer almak ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Razer kullanıyorum ve şunu farkettim ülkede herkes buna uzak ürünü denemeden fiyatına göre oyluyorlar fakat fiyat olarak durumuna göre uygun klavye ve mouseları iyi bi tek kulaklık yönünden biraz kötü neden bu kadar uzak duruluyor onu anlamadım

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Razer kullanıyorum ve şunu farkettim ülkede herkes buna uzak ürünü denemeden fiyatına göre oyluyorlar fakat fiyat olarak durumuna göre uygun klavye ve mouseları iyi bi tek kulaklık yönünden biraz kötü neden bu kadar uzak duruluyor onu anlamadım
Pahalı .

106410

80+ Silver
Çünkü ödediğin parayı ürüne değil üzerindeki markaya ödüyorsun. Razer'in kalitesine lafım yok, deneyimleme fırsatı da bulmuştum gayet iyi fakat rakipleri aynı fiyata aynı kalitede ürünler sunuyorken neden bir markaya o kadar para ödeyim?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,810
İsim
Eren Yeager
Pahalı kesime hitap ediyor dostum rampage ürünlerine soruyor herkes forumlarda neden çünkü ucuz

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
pahalı. altın kaplama et yemek gibi.
not: açım böyle bir benzetme yaptım

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
hayırda biri mouse sorduğunda rival 600 v.b öneriliyor fakat sensor olarak razer ile aynı fiyat ve sensörü daha iyi
Zamanında çok pahalıydı ve kimse yönelmedi , şimdi ucuz bir ürün çıkartsa bile kimse almaya yanaşmaz.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Türkiye şartlarına göre fiyatları biraz yukarıda.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında çok pahalıydı ve kimse yönelmedi , şimdi ucuz bir ürün çıkartsa bile kimse almaya yanaşmaz.
zamanında tam tersi ucuzdu şuan 330 tl ye aldığım mouse 700 tl 1.5 yıl öncesi razer mamba tournament edition şuan bir çok ürünü alınıyor lite modelleri fakat anlamıyorum garip

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
zamanında tam tersi ucuzdu şuan 330 TL ye aldığım mouse 700 TL 1.5 yıl öncesi razer mamba tournament edition şuan bir çok ürünü alınıyor lite modelleri fakat anlamıyorum garip
Biraz garip bir durum .

Top Bottom