neyin ihtiyaç olup olmadığının karar mercii’si sen misin kardeşim 6 yıllık bölüm mezunu adamdan iyi mi bileceksin?mantıklı bu arada ama aşırı büyük bir eleştirim olacak
pardonda siz sözde 8-5 arası mesayi yapan ama aslında 9 -4 arası yapan ve nedeninide söylemeyen hazırlık diye geçiştiren , ihtiyaç olduğu halde antibiyotik vermeyen , ihtiyacı olmayan şeyi hastaya sunmayan sırf odasında bakan sonra yollayan , uğraştırır diye bakmayan , bibrbirinden farklı ilaç veya öneri veren acaba bunlar kime ait evet bunlara peki neden bunlarıda söylemiyorlar iş kendi hakları olunca iş hoş bizim hakkımız peki
kardeşim sırf yasak diye vermek istemiyorlar ya da başka bişeyleri var gittim para vererek özel doktordan raport aldırarak aldım oda değil mi bölümün mezunu neden vermiyorlar ben 5-6 gün daha acı çekmek zorunda mıyımneyin ihtiyaç olup olmadığının karar mercii’si sen misin kardeşim 6 yıllık bölüm mezunu adamdan iyi mi bileceksin?
O siz oluyorsunuz sanırım. Yüzüme bile bakmamıştınız geçen, bu mudur doktorluk? Bakmadan, adam gibi muayne etmeden, şikayetlerimi bile sormadan ilaç yazıp postalayan. Siz değilseniz de bir meslektaşınız.neyin ihtiyaç olup olmadığının karar mercii’si sen misin kardeşim 6 yıllık bölüm mezunu adamdan iyi mi bileceksin?
Yalama yaptı artık.Türkiye genelinde sağlık çalışanları 2 gün iş bırakacak! Sadece acil birim açık olacak!
Sağlık çalışanları, Türkiye genelinde şiddetin önlenmesi, özlük haklarının verilmesi amacıyla 1 Ağustos'tan itibaren iki gün iş bırakacak. İş bırakma eyleminde poliklinik hizmeti gibi elektif hizmetlerin verilmeyecek ancak acil hastaların, diyaliz hastalarının, gebelerin, kanser hastalarının, yoğun bakım hastalarının bakımı ve acil ameliyatlar aksamayacak.
KAYNAK
- 1 VE 2 AĞUSTOS'TA İŞ BIRAKACAKLAR
- ACİL SERVİS VE AMELİYATLAR AKSAMAYACAK
- "YEMEK GEREKSİNİMİ KURUMCA KARŞILANMALI"
- "PERSONEL EKSİKLİKLERİ GİDERİLMELİ"
- "AİLE SAĞLIĞI ÇALIŞANLARININ ÜCRET KATSAYISI 3'E ÇIKARILMALI"
- "24 SAATTEN FAZLA ÜST ÜSTE NÖBET GÖREVİ VERİLMEMELİ"
- "YÜZDE 2 BARAJI KALDIRILMALI"
- "ŞİDDETLE MÜCADELE KURULU KURULMALIDIR"
Güzel kardeşim normalde insanlarla çok yazışmam ama sen antibiyotiği faydalı bir şey mi sanıyorsun????? Her antibiyotik kullandığında o antibiyotiğin etkili olduğu gram (-) bakteri o antibiyotiğe direnç gösterir ve senin sonraki aynı hastalığında o bakteri o antibiyotiğe artık tanıdığı için direnç gösterir. Bi sonraki tedavin bi öncekinden daha zor olur ve giderek daha da zorlaşır antibiyotiğin zorunluluğu yoktur, doktor da seni düşünmüş ve hastalığının ağır seyretmeyeceğini düşünmüş. İnternete yaz bakalım bi gram negatif bakterilerde antibiyotik direnci diye.[/QUOTE]kardeşim sırf yasak diye vermek istemiyorlar ya da başka bişeyleri var gittim para vererek özel doktordan raport aldırarak aldım oda değil mi bölümün mezunu neden vermiyorlar ben 5-6 gün daha acı çekmek zorunda mıyım