Neler Yeni

Türkiye'deki aburcubur kıtlığı

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yıllardır aynı şeyleri yiyoruz. Kahvaltılık gevreğinden püskevitine kadar hep aynı tat, aynı ürün. Gavurların milyar tane seçeneği varken ben 10 yıldır nesquik yiyorum. Bıktım nefret ettim ama toplasan 2-3 tane seçenek var. Püskevit yiyorum hep aynı tatlar. Tamam ülkedeki tek sorun bu değil de benim param sadece buna yettiğinden üzüyor beni

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yıllardır aynı şeyleri yiyoruz. Kahvaltılık gevreğinden püskevitine kadar hep aynı tat, aynı ürün. Gavurların milyar tane seçeneği varken ben 10 yıldır nesquik yiyorum. Bıktım nefret ettim ama toplasan 2-3 tane seçenek var. Püskevit yiyorum hep aynı tatlar. Tamam ülkedeki tek sorun bu değil de benim param sadece buna yettiğinden üzüyor beni

Aslında bulursun ama onları bulmak biraz zahmetli veya pahalı oluyor.
He onun dışında ben çok tüketmediğimden bana sorun olmuyor ama doğru

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında bulursun ama onları bulmak biraz zahmetli veya pahalı oluyor.
He onun dışında ben çok tüketmediğimden bana sorun olmuyor ama doğru
1 püskevite 50 lira mı vereyim usta. Normal fiyatlara çeşitli atıştırmalıktar istiyorum. Ama 10 yıldır aynı şeyleri yiyorum. Farklılık yok.
Altı üstü bir kahvaltılık gevrek yapmak ne kadar zor olabilir ki piyasada sadece 2-3 tane var?

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Bunu okurken nesquik yiyordum ve tadının bile eskisi gibi iyi olmadığını anladım. :uzgunpeepo:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostum insanlar bir ürüne alışmışlar. Başkası çıkınca o satış hedeflenmezse mecbur kaldırılıyor.
Aslında yeni aburcuburlar çıkıyor fakat satıcıların da tercih meselesine dönüyor. Bir yerde uzun süre sarıcılık yaptıktan sonra neyin gittiğini neyin gitmediği anlaşıldığı için yeni ürünü mesela buna göre tercih ederler.
Yoksa Nestle her yaz mesela 2-3 çeşit çikolata filan çıkarıyor. Başkası içecek çıkarıyor ama satışlar gerçekleşmeyince üretimi de durduluyor.

Cips grubu mesela bu sene baya bir cips çıktı fakat hedefledikleri satışı yakalayamadıklarında yeni çıkanlardan bazısı kalkacak.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Aslında Yerli olarak birsürü kaliteli firma var aburcubur olarak.
Godiva ürünleri [Ülker Çatısı Altında ] yurtdışında da satılıyor, ama ben 1 kere bile alamadım...
Ekonomiden ötürü sadece fiyatı uygun aburcuburlarda kalabiliyoruz.

José Mourinho

80+ Silver
Valla bana 1 yıl boyunca cocopops yemeye zorlasalar yerim 😁
Ben normalde 1 hafta sadece çikolata yerim yemesine fakat cilt hstalığımdan yiyemiyorum 😿

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Vallaha öyle ya. Hepsinin tadı aynı leş gibi.

images.jpeg

Pinguin'e kaldık valla başka hiç bi çikolata adam akıllı tat vermiyor.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Özellikle cips ve içecekler konusunda devasa bir kıtlık var kendimi Türk atıştırmalıkları deneyip beğenen yabancıları izleyerek avutuyorum

.RBO.

80+ Silver
Bunlara Gerek yok öncelikle temel gıdaları ucuzlatmalıyız

Top Bottom