Türkiye'deki aburcubur kıtlığı

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,384
Yıllardır aynı şeyleri yiyoruz. Kahvaltılık gevreğinden püskevitine kadar hep aynı tat, aynı ürün. Gavurların milyar tane seçeneği varken ben 10 yıldır nesquik yiyorum. Bıktım nefret ettim ama toplasan 2-3 tane seçenek var. Püskevit yiyorum hep aynı tatlar. Tamam ülkedeki tek sorun bu değil de benim param sadece buna yettiğinden üzüyor beni

Yıllardır aynı şeyleri yiyoruz. Kahvaltılık gevreğinden püskevitine kadar hep aynı tat, aynı ürün. Gavurların milyar tane seçeneği varken ben 10 yıldır nesquik yiyorum. Bıktım nefret ettim ama toplasan 2-3 tane seçenek var. Püskevit yiyorum hep aynı tatlar. Tamam ülkedeki tek sorun bu değil de benim param sadece buna yettiğinden üzüyor beni

Aslında bulursun ama onları bulmak biraz zahmetli veya pahalı oluyor.
He onun dışında ben çok tüketmediğimden bana sorun olmuyor ama doğru

Aslında bulursun ama onları bulmak biraz zahmetli veya pahalı oluyor.
He onun dışında ben çok tüketmediğimden bana sorun olmuyor ama doğru
1 püskevite 50 lira mı vereyim usta. Normal fiyatlara çeşitli atıştırmalıktar istiyorum. Ama 10 yıldır aynı şeyleri yiyorum. Farklılık yok.
Altı üstü bir kahvaltılık gevrek yapmak ne kadar zor olabilir ki piyasada sadece 2-3 tane var?

Bunu okurken nesquik yiyordum ve tadının bile eskisi gibi iyi olmadığını anladım. :uzgunpeepo:

Dostum insanlar bir ürüne alışmışlar. Başkası çıkınca o satış hedeflenmezse mecbur kaldırılıyor.
Aslında yeni aburcuburlar çıkıyor fakat satıcıların da tercih meselesine dönüyor. Bir yerde uzun süre sarıcılık yaptıktan sonra neyin gittiğini neyin gitmediği anlaşıldığı için yeni ürünü mesela buna göre tercih ederler.
Yoksa Nestle her yaz mesela 2-3 çeşit çikolata filan çıkarıyor. Başkası içecek çıkarıyor ama satışlar gerçekleşmeyince üretimi de durduluyor.

Cips grubu mesela bu sene baya bir cips çıktı fakat hedefledikleri satışı yakalayamadıklarında yeni çıkanlardan bazısı kalkacak.

Valla bana 1 yıl boyunca cocopops yemeye zorlasalar yerim 😁
Ben normalde 1 hafta sadece çikolata yerim yemesine fakat cilt hstalığımdan yiyemiyorum 😿

Vallaha öyle ya. Hepsinin tadı aynı leş gibi.

images.jpeg

Pinguin'e kaldık valla başka hiç bi çikolata adam akıllı tat vermiyor.

Özellikle cips ve içecekler konusunda devasa bir kıtlık var kendimi Türk atıştırmalıkları deneyip beğenen yabancıları izleyerek avutuyorum

Bunlara Gerek yok öncelikle temel gıdaları ucuzlatmalıyız

Geri