Neler Yeni

Türkiye’deki tüm kullanıcıların internet hareketleri, BTK’ya akıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
fuck machine
Bu belge gizli bir belge; bu belgeyi sızdıran, yayan ve kopyalarını saklayan kişiler hapis cezası alabilir. Konudan belgenin linkini sil.
2 aydan uzun bir süredir halka açık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İster kabul et ister kabul etme ne yapabilirsin ki? Sen normalleştirmedin diyorsun bana tamam hamleni yap şimdi hamlen ne yok yani boş konuşmak sadece.
Boş konuşmak isteseydim susardım. Ekmeği önce mayalamak gerekiyor. Bu son 20 yıl için 65 yıl uğraşıldı. Tüm sorumluluğu bana yıkarak kurtulamazsın.

Son düzenleme:

NespaY

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
onu haberi yapan gazeteci düşünsün.

Boş konuşmak isteseydim susardım. Ekmeği önce mayalamak gerekiyor. Bu son 20 yıl için 65 yıl uğraşıldı. Tüm sorumluluğu bana yıkarak kurtulamazsın.
Boş konuşuyorsun maalesef, ekmeği önce mayalamak gerekir evet ama senin ortada yaptığın hiçbir icraat yok bunu anlaman lazım en başında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
fuck machine
Ne olmasını istiyorsun gökten İsa nın inmesini falan mı?

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Sevmek dışında diye ekleyeyim di mi?;)

sanada
Ahh ahh bi arada wp bilgilerini resmi olarak çalıcağım diyen mark yine çalıyordu oysaki bilgileri ve bizim masum insanımız signal telegrama taşındı 😅

Silinsin

80+ Silver
Sevgili arkadaşlar iss sandığınız kadar detaylı görmüyor yani istese de yapamıyor veriiler şifrelenmiş şekilde gidiyor max gördüğü falanfilan huba girmiş ama hangisini izlemiş bilmiyor :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom