Neler Yeni

Turkiyeden yurtdisina ne getirtebilirim oneri

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Merhaba arkadaslar yarin ailem bana gelmesi icin kargo yollayacak bazi seylere ihtiyacim vardi fakat hazir kargo gondermislerken bazi ozledigim seyleri de gondermelerini istedim (corba,baharat gibi) aklima baska hicbir sey gelmedi onerileriniz var midir canim simit vb seyleri cok istiyor ama bayatlayacagini soyledi ailem sizce neler istemem lazim

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
Merhaba arkadaslar yarin ailem bana gelmesi icin kargo yollayacak bazi seylere ihtiyacim vardi fakat hazir kargo gondermislerken bazi ozledigim seyleri de gondermelerini istedim (corba,baharat gibi) aklima baska hicbir sey gelmedi onerileriniz var midir canim simit vb seyleri cok istiyor ama bayatlayacagini soyledi ailem sizce neler istemem lazim
hangi ülkedesiniz ?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Ahmet Deniz
kesinlikle sucuk ya bende yurt dışındayım özlediğim şeylerin başında sakatat (zaten yollamazlar çok kokar) sucuk olabilir.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle sucuk ya bende yurt dışındayım özlediğim şeylerin başında sakatat (zaten yollamazlar çok kokar) sucuk olabilir.
sucugu koysalar bir skinti olur mu kargoya
Mesaj otomatik birleştirildi:

hani kokma bozulma vb

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapalı su vs geçirmeyen bir şeye koysunlar o renkli buz kalıpları var onlardan koysunlar 4-5 tane bozulmaz.
renkli buz kalibini biraz daha acabilir misin kral anlamadim ve baska onerin var midir sucuk gibi

ayrica ps4 sistemimi de koysalar kirilma olur mu sizce 2kol ve konsol

renkli buz kalibini biraz daha acabilir misin kral anlamadim ve baska onerin var midir sucuk gibi

Şundan bahsediyorum kanka. Bundan 4-5 tane koyarlarsa üstüne sağına soluna bozulmaz. Sucuk haricinde bir önerim yok ama orada arayıpta bulamdığın ne varsa onları söyle.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
kanka kesinlikle kangal sucuk ama kasap sucuğu kaliteli

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

bence buz aküsü ile yollamaları daha mantıklı olur
ps4 de baloncukla sararlarsa çok sorun olacağını sanmıyorum ama bence kutuya koyup yollasınlar

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
bence buz aküsü ile yollamaları daha mantıklı olur
ps4 de baloncukla sararlarsa çok sorun olacağını sanmıyorum ama bence kutuya koyup yollasınlar
kargo sirketi ikisini de reddetmis son durumda sdc baharat salep ve hazir corba gelicek

Top Bottom