Berkyozclk
80+ Bronze
ben gelebilir miyim hocam kargoylakanada
ben gelebilir miyim hocam kargoylakanada
aga bisikleti nereye koymami istiyon ben anlamadim ki hani ankarada olan biri olsa ps5 oyunu falan satin alirim adama geri satmak icin de kucuk seyler tarzi o ne oylekanka kanadadan bana bisiklet getirebilirmisin tr döneceğin bir ara üstünde parada veririm
tavsiye etmem hocamben gelebilir miyim hocam kargoyla
Çakma çorap. Orada orijinal felan giyiyorsundur sen şimdiMerhaba arkadaslar yarin ailem bana gelmesi icin kargo yollayacak bazi seylere ihtiyacim vardi fakat hazir kargo gondermislerken bazi ozledigim seyleri de gondermelerini istedim (corba,baharat gibi) aklima baska hicbir sey gelmedi onerileriniz var midir canim simit vb seyleri cok istiyor ama bayatlayacagini soyledi ailem sizce neler istemem lazim
kanka çantası oluyor parça parça koyuyorsun bagaj parasını vs ben veririm dert etmeaga bisikleti nereye koymami istiyon ben anlamadim ki hani ankarada olan biri olsa ps5 oyunu falan satin alirim adama geri satmak icin de kucuk seyler tarzi o ne oyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
tavsiye etmem hocam
Türkiye'de bulupta Kanada'da bulamayacağınız bir şey yok göçmen toplama kampı ülke Kanada zatenMerhaba arkadaslar yarin ailem bana gelmesi icin kargo yollayacak bazi seylere ihtiyacim vardi fakat hazir kargo gondermislerken bazi ozledigim seyleri de gondermelerini istedim (corba,baharat gibi) aklima baska hicbir sey gelmedi onerileriniz var midir canim simit vb seyleri cok istiyor ama bayatlayacagini soyledi ailem sizce neler istemem lazim
Hocam yurt disinda et yeşillik almıyorlar taranayı bile zor soktu bizim akrabalar (almanya dalar bilmem aynı kural geçerlimi)kesinlikle sucuk ya bende yurt dışındayım özlediğim şeylerin başında sakatat (zaten yollamazlar çok kokar) sucuk olabilir.
hocam simiti nerden buldunz acaba kandil simidi disinda bir sey bulamadim benTürkiye'de bulupta Kanada'da bulamayacağınız bir şey yok göçmen toplama kampı ülke Kanada zaten
Simit vs. zaten garanti var ben 1 haftalık seyahatimde bile bulmuştum
Güzel sahlep ve sucuk bulamazsınız ama orası doğru çünkü biraz kültürel bu iki şey özellikle Sahlep
Sucuk gene bulunuyor
knk o is bana zor ya bide sana daha pahaliya gelir burda da pahali bisikletlerkanka çantası oluyor parça parça koyuyorsun bagaj parasını vs ben veririm dert etme
knk o is bana zor ya bide sana daha pahaliya gelir burda da pahali bisikletlerkanka çantası oluyor parça parça koyuyorsun bagaj parasını vs ben veririm dert etme
kanka tr de istediğim türden bisiklet yok 2. ellerde kanadada çok uygunda dh dolu o yüzden kanadadan almak isterimhocam simiti nerden buldunz acaba kandil simidi disinda bir sey bulamadim ben
knk o is bana zor ya bide sana daha pahaliya gelir burda da pahali bisikletler
https://www.pinkbike.com/buysell/3322034/ şuraya yakınsan ve tr geleceğin zaman getirebilirsen cidden çok sevinirim uçak bagaj ücretini vs hesaba katar öderim anlaşırız bir şekildehocam simiti nerden buldunz acaba kandil simidi disinda bir sey bulamadim ben
yakin degil kanka st johns da oturuyorum ben newfoundlanddakanka tr de istediğim türden bisiklet yok 2. ellerde kanadada çok uygunda dh dolu o yüzden kanadadan almak isterim
kanada amerika malı dh bisikletler bisikletin ağa babalarıdır
https://www.pinkbike.com/buysell/3322034/ şuraya yakınsan ve tr geleceğin zaman getirebilirsen cidden çok sevinirim uçak bagaj ücretini vs hesaba katar öderim anlaşırız bir şekilde
https://www.pinkbike.com/buysell/3704691/ bu ilanda olur fark etmez benim için ikiside uzaksa başka marka modelede bakabilirim
o taraflarda çok parkur falan yok ya bisikletde olmaz büyük ihtimalleyakin degil kanka st johns da oturuyorum ben newfoundlandda
hocam simiti nerden buldunz acaba kandil simidi disinda bir sey bulamadim ben