Neler Yeni

İnceleme Türkiye'nin en büyük kasasını topladım!

Keyfen

80+ Bronze
hocam öncelikle hayırlı olsun, ikinci olarak aga bu ne benim kasaya kocaman diyodum senin kasanın içine koysak senin kasa büyük ihtimal benim kasayıda soğuturmuş

Buda benim kasa, biraz dağınık ama işimi görüyor. Arkaya da 1 tane egzoz fanı takacağım umarım bir gün.
images (1) (1).jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
teşekkür ederim. 360/540 hz monitor hedefiniz var mı?
Hayır. TN panel ve FHD çözünürlükten bıkmış biri olarak asla düşünmüyorum. OLED Panel 240 Hz 4k monitör düşünüyorum ama şimdi değil. E sporcu değilim ve FPS oyunları ile pek ilgilendiğim söylenemez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buda benim kasa, biraz dağınık ama işimi görüyor. Arkaya da 1 tane egzoz fanı takacağım umarım bir gün.Alıntıyı görüntüle
Her oyunda beni taşıyıp MVP olan elemanın sistem:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Çıkmasını beklersen 9000D Airflow da öneririm, dehşet bir kasadır. Ben de bekliyorum, içine çift sistem toplanıyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Çıkmasını beklersen 9000D Airflow da öneririm, dehşet bir kasadır. Ben de bekliyorum, içine çift sistem toplanıyor :)
Bu kasa kadar özelleştirmeye sahip değil fakat oda çok deli bir kasa. Ama çok çok çok pahalı.

Satriani

80+ Bronze
Güzel sistem olmuş, iyi günlerde kullanmanı dilerim.
Sonraki zamanlarda da zaten bi' ekran kartı değişimiyle daha da uzun seneler yola devam edilir.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Gokhan
Elinize sağlık güzel bir sistem olmuş. Ferah kasa candır 5xxx serisi geldiğinde hak ettiği hale gelecektir. Güzel günlerde kullanın :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Elinize sağlık güzel bir sistem olmuş. Ferah kasa candır 5xxx serisi geldiğinde hak ettiği hale gelecektir. Güzel günlerde kullanın :)

Bu kasayı kullanan var mı? Acayip hoşuma gitmeye başladı.
Topladığım sistem için kasa bakıyorum aynı zamanda, nerdeyse %90'ı hiç hoşuma gitmiyor.

Alıntıyı görüntüle
Aradığınız boyutu ve beklentiyi söyleyin yardımcı olayım kasa konusunda tecrübeliyim.

Top Bottom