Hayır. TN panel ve FHD çözünürlükten bıkmış biri olarak asla düşünmüyorum. OLED Panel 240 Hz 4k monitör düşünüyorum ama şimdi değil. E sporcu değilim ve FPS oyunları ile pek ilgilendiğim söylenemez.teşekkür ederim. 360/540 hz monitor hedefiniz var mı?
Her oyunda beni taşıyıp MVP olan elemanın sistem:Buda benim kasa, biraz dağınık ama işimi görüyor. Arkaya da 1 tane egzoz fanı takacağım umarım bir gün.Alıntıyı görüntüle
Bu kasa kadar özelleştirmeye sahip değil fakat oda çok deli bir kasa. Ama çok çok çok pahalı.Çıkmasını beklersen 9000D Airflow da öneririm, dehşet bir kasadır. Ben de bekliyorum, içine çift sistem toplanıyor
Ben HP üzerinden aldım o firmalar pek güven vermedi.https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ack-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,217849879.html bu fiyatlar bu kasa için riyalmi la
asusun pro art serısı kasası bıle 9 10 k bu kasa bu para beleşBen HP üzerinden aldım o firmalar pek güven vermedi.
Buna bi' Akrapoviç egsoz takıcan var ya...Buda benim kasa, biraz dağınık ama işimi görüyor. Arkaya da 1 tane egzoz fanı takacağım umarım bir gün.Alıntıyı görüntüle
Elinize sağlık güzel bir sistem olmuş. Ferah kasa candır 5xxx serisi geldiğinde hak ettiği hale gelecektir. Güzel günlerde kullanın
Aradığınız boyutu ve beklentiyi söyleyin yardımcı olayım kasa konusunda tecrübeliyim.Bu kasayı kullanan var mı? Acayip hoşuma gitmeye başladı.
Topladığım sistem için kasa bakıyorum aynı zamanda, nerdeyse %90'ı hiç hoşuma gitmiyor.
Alıntıyı görüntüle