jeff123can
80+ Bronze
Dahası
o değilde netspeedden uzak durun
Turgut özalın tşklarına kurban olunTürkiye de internet olduğuna şükredin Akp'den önce yoktu (!)
hocam 2 yıl kullandım 2 hafta önce çıktım çok haklısın normalde iyiydi önceden ama hız düşüklüğü ve kopma olmaya başladıo değilde netspeedden uzak durun
nisanda geçtim geçtigimden beri bi kopma yaşanıo bi yaşanmıyo.. 3 ay sonra değiştirrim tekrar. vodafone netteydim orda boyle bı sorun yoktu 3 yıl boyuncaTurgut özalın tşklarına kurban olunAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 2 yıl kullandım 2 hafta önce çıktım çok haklısın normalde iyiydi önceden ama hız düşüklüğü ve kopma olmaya başladı
bu kesintiler altyapı sorunu felan değil hocam ben bunu anladım tamamen iss den kaynaklı 3 tane tahhtüsüz iss kulandım 1 inde sorun çıktı şimdi sürekli yapılan zamlardan dolayı Kablonet denicem daha kuruluma gelmediler bugün 4.üncü günnisanda geçtim geçtigimden beri bi kopma yaşanıo bi yaşanmıyo.. 3 ay sonra değiştirrim tekrar. vodafone netteydim orda boyle bı sorun yoktu 3 yıl boyunca
Şuan aldığım hız bu.hocam speedtestten ekran görüntüsü atabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şaka bir yana bu türk telekomun hiç mi gizli bir ekibi felan yok sosyal medyayı gözetleyen tanıdığım olsa yüksekte ilk bu adsl kullanan arkadaşların altyapısını fiber yapmak olurdu
Hocam bir şey danışcam sana bu gigafiber sonradan mı geldi binaya. Hep mi vardı, Sonradan geldiyse nasıl olduı anlatır mısınız.Şuan aldığım hız bu.
Maşallah hocamŞuan aldığım hız bu.
hocam Türk telekom departmanına gidip başvuru yapın ve durumu iletinBizim sokakta fiber var ama evlere dağıtımı yok. 8 9 aydır aynı şekilde duruyor. Sorarsan fiber her yere ulaştı
ilk döşendiği günlerde gittik 4 5 ay sonra hizmete geçer dediler önceki ayda altyapı çalışmaları şuan için ilerlemiyor müstakil evlere planlama yapılması da zor dendi. Mahallede apartman yok zaten herkesin evi müstakilhocam Türk telekom departmanına gidip başvuru yapın ve durumu iletin
Türk Telekom 2015'te değil 2005'te özelleştirilmiştir, 2012'lere kadar değil 2002'lere kadar Avrupa ile yarışabilecek seviyedeydik.sene geldi 2023 avrupa daki köylerde bile adamlar utanmasa mağaraya fiber çekicek biz hale yoğun bölgelerede vdsl hızı zor alıyoruz ne diyebilrim ki internet ve altyapı eğitimi almayan almayı geçtim geleceği öngöremeyen insanların yüzünden bunu (siyasi olarak söylemiyorum) ama şu noktaya değinmeden geçmek istemiyorum koskoca telekom 2012 lere kadar avrupada yarışırken 2015 de özelleştirilerek arapların batırmasıyla iflas noktasına geldi piyasaya sonradan katılan türknet bile fiber e yoğunlaşıp biryerlerini yırtarken telekom bir mahalleye fiber çekmek için 1 yıl sonra karar alıyor buyrun yorum sizin istediğiniz gibi sallayın serbest
ilk döşendiği günlerde gittik 4 5 ay sonra hizmete geçer dediler önceki ayda altyapı çalışmaları şuan için ilerlemiyor müstakil evlere planlama yapılması da zor dendi. Mahallede apartman yok zaten herkesin evi müstakil
Özelleştirme Derken arapların eline geçmesinden bahsetmiştim ama neyse )Türk Telekom 2015'te değil 2005'te özelleştirilmiştir, 2012'lere kadar değil 2002'lere kadar Avrupa ile yarışabilecek seviyedeydik.
Daha sonrasında zaten 2010'lara kadar Avrupa'ya çıkışımızın toplam trafik kapasitesi 1 Gigabit'i geçmiyordu
Yapılan basiretsiz özelleştirme ve akabindeki liyakatsizlik hakimiyeti günümüz için bir devletin en kritik kurumlarından olan altyapı telekomünikasyon firmasının içini boşalttı, cumhuriyet tarihinin en yüksek kazanımlı özelleştirme ihalesiyken 2018'de borç batağında bankaların eline düşürülerek 2022'de en kazıklı geri alıma yol açmıştı. Oger'leri tebrik ediyorum bir ülkenin internet altyapısının içinden geçtiler
Neyse ki anti-liyakat telekom firmamız son 5 senedir eski kudretine kavuşmak için çırpınıyor, inşallah eskisi gibi dünyayla yarıştığı zamanları yeniden görmeye ömrümüz yeter