❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Sorun şuanda yunexpressin türkiyede aracı kargo firmasıyla yaşadığı problemmi beyler o zaman ? Tam anlayamadımda ondan soruyorum.
Şuan ki aşamada artık yunexpress'in olaylar ile alakası bitti onlar air cargo ile TR'ye getirdi buradan sonra işi İmile devraldı ancak sebebini bilmediğim bir sorun var. Sürat Kargo'da bir anlaşmazlık çıkartmış olabilir.

Şuan ki aşamada artık yunexpress'in olaylar ile alakası bitti onlar air cargo ile TR'ye getirdi buradan sonra işi İmile devraldı ancak sebebini bilmediğim bir sorun var. Sürat Kargo'da bir anlaşmazlık çıkartmış olabilir.
Sağolun hocam bilgilendirmeler için ne kadar daha sürer sizce bir fikriniz var mı acaba bu konu hakkında ?

27 haziranda gümrüğe giren bizler temsili olabiliriz cidden tam denk getirdik valla :D(uyarı yememek için mecbur sansürledim beyler)

Ekler

• indir.webp
    indir.webp
    11.6 KB · Hit: 48
1000134814.webp

Bugün mail atmıştım geri dönüş yapmışlar. Muayeneden geçmiş diyor. Umutlandim.

Bekleyin beyler muhakkak gelir klavyeniz benimde 27 Haziran uçağa binmiş biraz kullandıktan sonra harbiden güzel klavye demeye başladım ekran da cayır cayır çalışıyor.

Ekler

• IMG_20250703_130816.webp
    IMG_20250703_130816.webp
    98.3 KB · Hit: 62
Gelişmeleri dört gözle bekliyoruz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri