Kabloyu tak usb moduna al bu kadar.Beyler nasıl şarj ediyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10000 mah klavye ilk defa kullanıyorum powerbank mübarek. Aula kaç mahtı ya. Çok özledim o 500 tl aula f75 indirimini
Kabloyu tak usb moduna al bu kadar.Beyler nasıl şarj ediyorsunuz
Hayırlı olsun. Acaba bu tarz gene klavye indirime girer mi yurt dışından bir daha.ürün elime ulaştı. çok güzel çok beğendim. konuyu açan ve bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederim. ürünü iyi kargolamışlar. tuşların hepsi yerli yerindeydi. herhangi bir sıkıntılı basmayan tuş yok. alan herkese hayırlı olsun tekrardan
Klavye değilde bı mouse falan görse üst düzey kaliteli tadından yenmezHayırlı olsun. Acaba bu tarz gene klavye indirime girer mi yurt dışından bir daha.
Hocam ben biraz aula gibi yumuşak tuşa basmayı daha çok seviyorum. Tacticle de baya iyi hissediliyor kötü değil ama benlik değil. Ayrıca dediğiniz gibi plastiği falan da iyi aula dan kesinlikle. Kaliteli bir ürün kullandığınızı hissettiriyor.Neden pişman oldunuz ? Bende tacticle tercih ettim.
Tabii tercih meselesi iki switch te çok güzel.Hocam ben biraz aula gibi yumuşak tuşa basmayı daha çok seviyorum. Tacticle de baya iyi hissediliyor kötü değil ama benlik değil. Ayrıca dediğiniz gibi plastiği falan da iyi aula dan kesinlikle. Kaliteli bir ürün kullandığınızı hissettiriyor.
klavyenin tuşlarının basıp basmadıgını kontrol ettiğimiz bir site vardı ismini bilen varmı ? şuana kadar tek c tuşum çalışmıyordu aula f75 den gelen switchi takınca düzeldi şimdi diğerlerini de kontrol edicem
teşekkürler. gariptirki dynatab dan çıkardığım c switchi ni aulaya takınca aulada çalışıyor![]()
Klavye Testi: Anahtarlarınızı Kontrol Edin — Ratatype
Kapsamlı bir klavye kontrol aracı ile bir klavyenin performansını ve işlevselliğini çevrimiçi olarak klavye tuş testi edin. Bu etkili çevrimiçi klavye hız testi ile her düğmenin performansını kontrol edin ve klavyenizin işlevselliğinden emin olun.www.ratatype.com.tr