❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

ürün elime ulaştı. çok güzel çok beğendim. konuyu açan ve bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederim. ürünü iyi kargolamışlar. tuşların hepsi yerli yerindeydi. herhangi bir sıkıntılı basmayan tuş yok. alan herkese hayırlı olsun tekrardan

ürün elime ulaştı. çok güzel çok beğendim. konuyu açan ve bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederim. ürünü iyi kargolamışlar. tuşların hepsi yerli yerindeydi. herhangi bir sıkıntılı basmayan tuş yok. alan herkese hayırlı olsun tekrardan
Hayırlı olsun. Acaba bu tarz gene klavye indirime girer mi yurt dışından bir daha.

Neden pişman oldunuz ? Bende tacticle tercih ettim.
Hocam ben biraz aula gibi yumuşak tuşa basmayı daha çok seviyorum. Tacticle de baya iyi hissediliyor kötü değil ama benlik değil. Ayrıca dediğiniz gibi plastiği falan da iyi aula dan kesinlikle. Kaliteli bir ürün kullandığınızı hissettiriyor.

Hocam ben biraz aula gibi yumuşak tuşa basmayı daha çok seviyorum. Tacticle de baya iyi hissediliyor kötü değil ama benlik değil. Ayrıca dediğiniz gibi plastiği falan da iyi aula dan kesinlikle. Kaliteli bir ürün kullandığınızı hissettiriyor.
Tabii tercih meselesi iki switch te çok güzel.

driver link alabilir miyim ? banda bugun geldi yapmam gereken herhangi bir şey varmı ?

Klavye yeni geldi kablosuzda kullanınca klavye çalışmıyor bir de gif nasıl koyacaz bilen var mj

klavyenin tuşlarının basıp basmadıgını kontrol ettiğimiz bir site vardı ismini bilen varmı ? şuana kadar tek c tuşum çalışmıyordu aula f75 den gelen switchi takınca düzeldi şimdi diğerlerini de kontrol edicem

klavyenin tuşlarının basıp basmadıgını kontrol ettiğimiz bir site vardı ismini bilen varmı ? şuana kadar tek c tuşum çalışmıyordu aula f75 den gelen switchi takınca düzeldi şimdi diğerlerini de kontrol edicem

Ekranı tek renk yapabiliyor muyuz? Ben saati ayarlardım mesela ama rgb bir şekilde yanıyor.

teşekkürler. gariptirki dynatab dan çıkardığım c switchi ni aulaya takınca aulada çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri