❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

ne maili atıyorduk arkadaşlar

ne maili atıyorduk arkadaşlar
Büyük enter daha cazip geldi ya teşekkürler bu arada kaç gündür klavye arıyordum 1300 TL çekti sadece güzel oldu
Buyurun arkadaşlar.
Dostlar bu yazıya ürün bilgilerini ve sipariş numaranı TC numaranı ekleyin epomaker support adresine mail atın. Tabii İngilizce olarak.

Merhaba,

Ülkemdeki vergi mevzuatında son zamanlarda meydana gelen değişiklikler nedeniyle birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum.

Lütfen gümrük vergilerini en aza indirmek için paketi hediye olarak işaretleyin. Ayrıca faturada ürün değerini 15-20 USD olarak beyan
ederseniz sevinirim .Mümkünse ürünü YunExpress kullanarak gönderin , çünkü bölgem için en uygun seçenek bu.

Referansınız için bilgilerim şunlardır:

En mantıklı seçimler hangisi linear ıso mu ?

Buyurun arkadaşlar.
Dostlar bu yazıya ürün bilgilerini ve sipariş numaranı TC numaranı ekleyin epomaker support adresine mail atın. Tabii İngilizce olarak.

Merhaba,

Ülkemdeki vergi mevzuatında son zamanlarda meydana gelen değişiklikler nedeniyle birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum.

Lütfen gümrük vergilerini en aza indirmek için paketi hediye olarak işaretleyin. Ayrıca faturada ürün değerini 15-20 USD olarak beyan
ederseniz sevinirim .Mümkünse ürünü YunExpress kullanarak gönderin , çünkü bölgem için en uygun seçenek bu.

Referansınız için bilgilerim şunlardır:
kimliği satın alırken yazmamızı istiyor zaten yine mailde yazmak mı lazım

Öncelikle kesinlikle vergisiz gelecek diye bir şey yok bunun bilincinde olun. Ancak benim verdiğim siparişlerde ve forumdaki çoğu arkadaşın siparişinde vergi çıkmadı bilginiz olsun. Ayrıca sipariş verdikten sonra Epomaker'a mail atmayı unutmayın

''NABI'' Kodu ile 32 dolar.
teşekkürler. peki bu indirim gerçek mi? yani fiyatı 140 dolardan mı düşmüş, yoksa türkiyedeki gibi göstermelik mi bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri