❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Dostlar chat gpt'ye şunları söyleyin ve bilgilerinizi ekleyin o sizin için mail hazırlar.

Epomaker mağazasına gümrük mevzuatından dolayı siparişimin yunexpress ile göndermesini ve siparişi 15 dolar olarak göstermesini isteyen bir mail yaz. İng olarak.

Tam olarak ne diye mesaj atmamız lazım, hangi dilde
Buyurun arkadaşlar.
Dostlar bu yazıya ürün bilgilerini ve sipariş numaranı TC numaranı ekleyin epomaker support adresine mail atın. Tabii İngilizce olarak.

Merhaba,

Ülkemdeki vergi mevzuatında son zamanlarda meydana gelen değişiklikler nedeniyle birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum.

Lütfen gümrük vergilerini en aza indirmek için paketi hediye olarak işaretleyin. Ayrıca faturada ürün değerini 15-20 USD olarak beyan
ederseniz sevinirim .Mümkünse ürünü YunExpress kullanarak gönderin , çünkü bölgem için en uygun seçenek bu.

Buyurun arkadaşlar.
Dostlar bu yazıya ürün bilgilerini ve sipariş numaranı TC numaranı ekleyin epomaker support adresine mail atın. Tabii İngilizce olarak.

Merhaba,

Ülkemdeki vergi mevzuatında son zamanlarda meydana gelen değişiklikler nedeniyle birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum.

Lütfen gümrük vergilerini en aza indirmek için paketi hediye olarak işaretleyin. Ayrıca faturada ürün değerini 15-20 USD olarak beyan
ederseniz sevinirim .Mümkünse ürünü YunExpress kullanarak gönderin , çünkü bölgem için en uygun seçenek bu.
bunu sipariş verdikten sonramı mail atıyoruz

Bir tane sipariş verdim, inşallah vergisiz gelir. Amin.🙏

Vergi çıkarsa ne kadar çıkar?

hocam sipariş verdikten sonramı mail atıyoruz vergi almamaları için bir de vergi alınırsa 32 doların üstüne daha ne kadar öderiz
Hocam konuyu okursanız orada cevaplar var. Sipariş verdikten sonra mail atabilirsiniz.

güzel duruyorda ekranı ne işe yarar acaba. tarih saat demeyin pcde ztn var

hocam sipariş verdikten sonramı mail atıyoruz vergi almamaları için bir de vergi alınırsa 32 doların üstüne daha ne kadar öderiz
Ne kadar ödenir bilmiyorum. Önce sipariş veriyorsun, sonra da e-postada sipariş numarasını yazıyosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri