- Reaksiyon skoru
- 8,786
Tactile switch mi aldınız ?Bir tane sipariş verdim, inşallah vergisiz gelir. Amin.![]()
İnşAllah herkesin siparişi sağ salim vergisiz ulaşır.
Tactile switch mi aldınız ?Bir tane sipariş verdim, inşallah vergisiz gelir. Amin.![]()
İnşAllah herkesin siparişi sağ salim vergisiz ulaşır.
Ben daha sipariş vermedim Tactile almayı düşünüyorum.Tactile switch mi aldınız ?
Konuda yazıyor zaten. herkes bunun bilincinde olarak alışveriş yapsın.vergi çıkarsa googla play sorumludur
Farkları nedir dostum?Ben daha sipariş vermedim Tactile almayı düşünüyorum.
Epomaker Wisteria Switch (Linear) Side printed keycaps siyah renk aldım. Diğerleri çok sesli , thocky gibi geldi.Tactile switch mi aldınız ?
Benimde çok bir bilgim yok chatgpt'den yardım alıyorum.Farkları nedir dostum?
Sesi red switche benzeyen hangisi oluyor?
Ne kadar ödenir bilmiyorum. Önce sipariş veriyorsun, sonra da e-postada sipariş numarasını yazıyosu
hocam bu ekteyi kod ile berabermi yolluyoruz mailiBuyurun arkadaşlar.
Dostlar bu yazıya ürün bilgilerini ve sipariş numaranı TC numaranı ekleyin epomaker support adresine mail atın. Tabii İngilizce olarak.
Merhaba,
Ülkemdeki vergi mevzuatında son zamanlarda meydana gelen değişiklikler nedeniyle birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum.
Lütfen gümrük vergilerini en aza indirmek için paketi hediye olarak işaretleyin. Ayrıca faturada ürün değerini 15-20 USD olarak beyan
ederseniz sevinirim .Mümkünse ürünü YunExpress kullanarak gönderin , çünkü bölgem için en uygun seçenek bu.
Ben direkt siparişlerim kısmındaki kodu gönderdim.hocam bu ekteyi kod ile berabermi yolluyoruz maili
Bu sipariş numarası değil Order ile başlayan bir şey olması lazımhocam bu ekteyi kod ile berabermi yolluyoruz maili
ben de öyle yaptım vergiye girse bile toplam 50 dolar falan ödenir türkiyeye göre bu fiyat bile bedava bence bu özelliklerdeki bir klavye içinBen direkt siparişlerim kısmındaki kodu gönderdim.
Alıntıyı görüntüle böyle bir şey.
yardım edin yetişeyim şuna lütfenBen şimdi sipariş verdikten sonra hangi adımları izlemem gerekiyor? Konuda mailin nasıl yazılacağı anlatılmış fakat nereye atılacağı yazmamış. Bir de mesela 32 dolar olarak gösterilirse gümrükten geçer mi? Geçerse ne kadar daha vergi alınır?