sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
Kafam kadar ledi var bence f75'den daha ilgi çekici. adfbsdfbsdfgbsfgbdfsddd o normal bunun sekli degisik olmasina rsgmen istek fazla
ben bi tek sessiz switch seçeneği var diye aldım klavyede rgb hiç kullanmıyorum yoksa o ekranı da kullanmam muhtemelenKafam kadar ledi var bence f75'den daha ilgi çekici. adfbsdfbsdfgbsfgbdfs
Jskdkffkfkkf valla bencede öylede bazı adam sevmiyor değişik güzel valla 2 aydır kullaniyom çok hoşKafam kadar ledi var bence f75'den daha ilgi çekici. adfbsdfbsdfgbsfgbdfs
Aynı düşüncedeyiz hocam bir kaç kişi ekran problemi vb. bahsetmiş işin sonunu görücez bakalım nasıl olucak.bende öyle düşünürekten ato87 çektim.
Bende ekranından dolayı beğenmedim hocam ama şöyle bir durum var internette çok fazla içerik yok bu klavyeler ile alakalı çan çin çon bi adama denk geldim 250dolarlık manyetik bir klavye ile karşılaştırıyordu ve ato fiyatına göre gayet iyi diye belirtiyordu o tabi 9 dolara almıştı amaHocam Ato87'nin kalitesi nasıl? Ona göre alacağım. Bunun üstünde kocaman ekranın olması çok hoşuma gitmedi. Switchleri olsun daha mı kaliteli bu ato87. Bir de galiba rapid trigger varmış doğru muyum?
En kötü 2k ya satsan havadan 800 tl 4 dürüm parası afied.İkinciyi alsam mı acaba al sat için düşündürdü
İkinciyi alsam mı acaba al sat için düşündürdü
Ya valla şahsen 2 kuruş için değermi tartışılır onun gelmesi alıcı bulmasi değmez gibiEn kötü 2k ya satsan havadan 800 tl 4 dürüm parası afied.
ben de bu şekilde düşünüyorumEn kötü 2k ya satsan havadan 800 tl 4 dürüm parası afied.
öğrenciyim valla 2 kuruş 2 kuruşturYa valla şahsen 2 kuruş için değermi tartışılır onun gelmesi alıcı bulmasi değmez gibi
yani degebilirde değişir yani ben uğraşmam şahsen şuanben de bu şekilde düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öğrenciyim valla 2 kuruş 2 kuruştur
kod hala geçerli mi yeni hesap açsamyani degebilirde değişir yani ben uğraşmam şahsen şuan
Geçerlikod hala geçerli mi yeni hesap açsam
alayım yarın bir tane daha o zamanGeçerli