vergi çıkarsa o seni bulur.3 gündür gümrükte benim klavye kaç gün sürüyor bu işlem? Vergi falan çıkarsa nasıl haberim olacak?
Benimde öyle aynı şekilde bugün 00.45'de tam 3 gün olmuş olacak.Tam olarak 3 gündür
【<IST>】 Flight Arrived - Waiting for customs clearance
Olarak gözüküyor bende de.
Başına bir şey mi geldi, vergi mi çıkacak, ne olacak öğrenmenin bir yolu var mı yoksa eşek gibi beklemeye devam mı?
Benimde öyle aynı şekilde bugün 00.45'de tam 3 gün olmuş olacak.
Dediğiniz gibi beklemeye devam hafta sonu araya girmeseydi daha hızlı olurdu.Tam olarak 3 gündür
Başına bir şey mi geldi, vergi mi çıkacak, ne olacak öğrenmenin bir yolu var mı yoksa eşek gibi beklemeye devam mı?
pazarteside gecmezse bana sen dm den kodu yaz öne aldiririz ürünü hocamBenimde öyle aynı şekilde bugün 00.45'de tam 3 gün olmuş olacak.
gümrük memuru çocuğuna verdi heraldeTam olarak 3 gündür
Biraz daha açıklar mısınız?ekrana gif yükledim bozuldu çalışmıyor ekran artık fdghdfg şaka gibi
3 gündür gümrükte benim klavye kaç gün sürüyor bu işlem? Vergi falan çıkarsa nasıl haberim olacak?
Benimde öyle aynı şekilde bugün 00.45'de tam 3 gün olmuş olacak.
en az 3 gün bekliyor zaten gümrükteTam olarak 3 gündür
driverdan gif yükledim ekranı var ya klavyenin fotoğraflarda sıkıntı olmuyordu gif yükledim çalışmıyor ekran artık nasıl reset atıcam veya ne yapıcam bilmiyorumBiraz daha açıklar mısınız?
o sans isi gumruge girmeden bile gecebiliyoren az 3 gün bekliyor zaten gümrükte
kapat ac klavyeyi dongle ida cikar kablolu bagla sonra dongle la bagla duzeliyordriverdan gif yükledim ekranı var ya klavyenin fotoğraflarda sıkıntı olmuyordu gif yükledim çalışmıyor ekran artık nasıl reset atıcam veya ne yapıcam bilmiyorum