kiyaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 402
Burası da ordertracker.Burada kargo firmasıda yanwen24 de sipariş verdim durum bu.Ordertrackerdan bakıncada yanwey gözüküyor ben anlamadım![]()
Burası da ordertracker.Burada kargo firmasıda yanwen24 de sipariş verdim durum bu.Ordertrackerdan bakıncada yanwey gözüküyor ben anlamadım![]()
Kod yt ile başlıyorsa yunexpressdir.Burası da ordertracker.Burada kargo firmasıda yanwen
Ben epomaker supporttan yazdım bana yunexpress olduğunu söylediBurası da ordertracker.Burada kargo firmasıda yanwen
Aynen yt ile başlıyorKod yt ile başlıyorsa yunexpressdir.
O kadar kişi alınca yunexpress dur demiş herhaldeTürkiye'den yunexpressi kaldırmışlar herhalde
Evet, 2 gün önce shenzhenaudio da YunExpress ile gonderemediklerini mail üzerinden söylemişti. Sanırım ya kendileri gönderimi kapattı ya da Türkiye tarafında bir kısıtlama var.Türkiye'den yunexpressi kaldırmışlar herhalde
Banada 2 gün önce yunexpress ile göndericez demişlerdi ben riske girmemek için şimdi tekrar mail attım yunexpress harici gönderirseniz siparişimi iptal edin diye yunwan istemiyorumn dedimEvet, 2 gün önce shenzhenaudio da YunExpress ile gonderemediklerini mail üzerinden söylemişti. Sanırım ya kendileri gönderimi kapattı ya da Türkiye tarafında bir kısıtlama var.
Aynen son 3 gündür fln siparişleri yunwaye veriyorlarBanada 2 gün önce yunexpress ile göndericez demişlerdi ben riske girmemek için şimdi tekrar mail attım yunexpress harici gönderirseniz siparişimi iptal edin diye yunwan istemiyorumn dedim