kiyaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 402
Ne anlatıyorsun hocam sen e kasanında kapıları plastik clio nunda ikiside aynı mıPlastik kalitesi plastik nasıl bir plastik bekliyordun zaten
Ne anlatıyorsun hocam sen e kasanında kapıları plastik clio nunda ikiside aynı mıPlastik kalitesi plastik nasıl bir plastik bekliyordun zaten
Ne zaman ulaşmıştı kargo elinize?Benimde aldığım aras kargo ile vergisiz şekilde geldi ama bazı tuşlar kafasına göre çalışıyor bu yüzden değişim istedim, klavyeyi suya daldırıp imha ettim ancak yunexpressin Türkiye'ye kargoları bir süre sonlandırdıklarını söylediler bu yüzden yanwen ile göndereceklerini belirttiler muhtemelen vergi çıkacaktır![]()
17 dolarlık ürüne 20 dolar mı yazıyor biz diyoruz düşük gösterin adamlar pahalı göstermiş.nebula gibi olsa daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@yaman..k
ben 17 dolara aldim fatura duzenlemesi talep etmedim 20 dolar yazmis urune kargoyla 29 yaziyor jskskd azicik daha geçse takiliyomuymus la
harbi la jsjdkfkfk anlamadim ben bu isi17 dolarlık ürüne 20 dolar mı yazıyor biz diyoruz düşük gösterin adamlar pahalı göstermiş.
Benim faturayı 32 dolardan kesmişler yanwen ile geldi bir sorun olmadıBizim ürünü kesin yüksek gösterdi bu dingiller ondan geçmedi herhalde abi bu kadar ***** olmayın ya.
Sınırdan geçmiş tam 27 euro ediyor.Benim faturayı 32 dolardan kesmişler yanwen ile geldi bir sorun olmadı
Kral bakalım benimki türkiyede ne olacak merak ediyorum.17 dolaru run fsturafa 29 gozukutor kargoyla la 25 dolar gosterse kaldj
Ben mouse da sipariş etmiştim klavyeyle ikisi 15 günde elime ulaştıNe zaman ulaşmıştı kargo elinize?
ben e posta ile faturamı istedim. 32 dolar yazmışlar 20 dolar gösterin dediğim haldeBizim ürünü kesin yüksek gösterdi bu dingiller ondan geçmedi herhalde abi bu kadar ***** olmayın ya.
Bunu yapan firmadan daha ürün almam bitmiştir. Zaten neden geçmediği belli ürünün fiyatı sıkıntı oldu.ben e posta ile faturamı istedim. 32 dolar yazmışlar 20 dolar gösterin dediğim halde
bende almam şu gümrükten bi geçsin. epomakrdan switch bile almam şu saatten sonraBunu yapan firmadan daha ürün almam bitmiştir. Zaten neden geçmediği belli ürünün fiyatı sıkıntı oldu.