Evet fakat kanıt istiyorlar.bu 10 dolar olayını nası yapıyorsunuz tuş çalışmıyor diyip mail mi atıyonuz sadece epomakera.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallahi klavye çok güzel bide coiled kablo aldı mı efsane olur.
Evet fakat kanıt istiyorlar.bu 10 dolar olayını nası yapıyorsunuz tuş çalışmıyor diyip mail mi atıyonuz sadece epomakera.
Öyle deme hocam başka konularda çöp deyip kargo kovalayanlar var burdaEvet fakat kanıt istiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallahi klavye çok güzel bide coiled kablo aldı mı efsane olur.
5 dolar verdiler bana.Eğer ürünü parçalarsam öyle 10 dolar veriyorlarmışbu 10 dolar olayını nası yapıyorsunuz tuş çalışmıyor diyip mail mi atıyonuz sadece epomakera.
Yeni klavye sipariş edin derim space sıkıntıGeçmiş olsun hocam yeni klavye talep edin bence ama şimdi oda bozuk gelirse naparsiniz bilemedim artıken iyisi 10 dolar bence yada risk alıp yeni klavye gibi
Hala eskisi gibi duruyor.gümrükteki durumu değişenler var mı yeni bugün?
hocam sizde son durum nedir. ürün gümrükten geçti mi?Alıntıyı görüntüle
beyler dün oynamalar oldu demiştim, bugün de böyle olmuş, gümrükten geçti mi şimdi?
Evet ürün geçmiş, kargodan bir sms ya da bilgi yok şuan için. ama gelecektir.hocam sizde son durum nedir. ürün gümrükten geçti mi?
Açsan da yine eski hatalar devam ediyor zaten, 10 dolar işini görmeyecekse yenisini isteyebilirsin, şansa artık. Muhtemelen 100 dolar indirimi yapıp defofuları gönderdiler. Yeni gelecek olan da tamamen şans ama daha da almam bu markadan bir şey.Dostlar benim klavye'de de 2 ve space tuşları bi basıyor bi basmıyor. Epomaker klasik ya 10 dolar verelim kullan ya da imha et yenisini yollayalım dediler. Gümrükten geçmez diye onu düşünmüyorum. Muhtemelen 10 dolar iade alırım ama çözüm öneriniz var mı?
Pcb veya içini aç falan o işlerden anlamıyorum.
Sizin ki ne zamandan beri gümrükteydi hocam klavye değil mi aynı şekildeEvet ürün geçmiş, kargodan bir sms ya da bilgi yok şuan için. ama gelecektir.
Benimki 23ünden beri gümrükte, kulaklık ama aynı durumlardan geçiyor yunexpress kaynaklı hocam.Sizin ki ne zamandan beri gümrükteydi hocam klavye değil mi aynı şekilde