kaç mmye ayarladın switchleri hocamHocam iyi günler bu arkadan pinleri birbirine değecek şekilde bastırdım demişsiniz tam olarak nereye kuvvet uyguladınız bende açtım klavyeyi bastıracak yer yoktu yani pinlerin orası kapalı.
kaç mmye ayarladın switchleri hocamHocam iyi günler bu arkadan pinleri birbirine değecek şekilde bastırdım demişsiniz tam olarak nereye kuvvet uyguladınız bende açtım klavyeyi bastıracak yer yoktu yani pinlerin orası kapalı.
Hocam şöyle ben yanlış anlamışım olayı sw hassasiyet ayarıymış o.kaç mmye ayarladın switchleri hocam![]()
Yok hocam maalesef hiçbir şey ifade etmiyor. Boşver zaten hiçbir şey ifade etmesin 27sinde yeni kulakligimizi alırızBeyler önceden böyle olan durum; Alıntıyı görüntüle
Şimdi bugün şu şekile döndü;Alıntıyı görüntüle
neyi ifade eder bilmiyorum.
PCB mi asıl problem? Dynatab 75 var bende, bu klavye geldiğinde böyle sorunlarla karşılaşırsam pcbyi değiştirmek yeter mi? Neredeyse birebir aynı klavyeler ama pcb değiştirilebilir mi sence?Hocam şöyle ben yanlış anlamışım olayı sw hassasiyet ayarıymış o.
Bu arada global olarak tuş basmama herkeste varmış özellikle bu indirim döneminde alanlarda bende 1 adet tuş basmıyor bazen basıyor bazen gidiyor kalıcı çözüm bulamadım epomakerden herkes şikayetçi klavyeyi yedeğe kaldırdım keycapsları söküp Kendi klavyeme takıcam sw lerde yedek olarak kalır.
bırakıldı diyor işte, hadi geçmiş olsunAlıntıyı görüntüle
beyler dün oynamalar oldu demiştim, bugün de böyle olmuş, gümrükten geçti mi şimdi?
Vay be geçmiş mi takip koduyla tüm kargolara bakar mısın?Alıntıyı görüntüle
beyler dün oynamalar oldu demiştim, bugün de böyle olmuş, gümrükten geçti mi şimdi?
Herkese geçmiş olsun benim ürün 23ünden beri tutuluyordu, yavaş yavaş diğerleri de bırakılır diye düşünüyorum. Bakalım hangi kargo ve ek vergi gelecek mi? şimdi onu bekleyelim. Şimdiden herkese hayırlı olsun.bırakıldı diyor işte, hadi geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diğer arkadaşlar da bir komtrol etsin
Hangi kod ile? last mile miVay be geçmiş mi takip koduyla tüm kargolara bakar mısın?
EvetHerkese geçmiş olsun benim ürün 23ünden beri tutuluyordu, yavaş yavaş diğerleri de bırakılır diye düşünüyorum. Bakalım hangi kargo ve ek vergi gelecek mi? şimdi onu bekleyelim. Şimdiden herkese hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi kod ile? last mile mi
Hayırlı olsun hocam bakalım benimki n'olacak benimki hala tutuluyor gozukuyor.Alıntıyı görüntüle
sıra gelmedi heralde bize .
Alıntıyı görüntüle
Benim arkadaşımın da 25inden beri tutuluyor. Onu da takip ediyorum. Eminim sıra gelecektir.Hayırlı olsun hocam bakalım benimki n'olacak benimki hala tutuluyor gozukuyor.