❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

kaç mmye ayarladın switchleri hocam :kappa:
Hocam şöyle ben yanlış anlamışım olayı sw hassasiyet ayarıymış o.

Bu arada global olarak tuş basmama herkeste varmış özellikle bu indirim döneminde alanlarda bende 1 adet tuş basmıyor bazen basıyor bazen gidiyor kalıcı çözüm bulamadım epomakerden herkes şikayetçi klavyeyi yedeğe kaldırdım keycapsları söküp Kendi klavyeme takıcam sw lerde yedek olarak kalır.

Hocam şöyle ben yanlış anlamışım olayı sw hassasiyet ayarıymış o.

Bu arada global olarak tuş basmama herkeste varmış özellikle bu indirim döneminde alanlarda bende 1 adet tuş basmıyor bazen basıyor bazen gidiyor kalıcı çözüm bulamadım epomakerden herkes şikayetçi klavyeyi yedeğe kaldırdım keycapsları söküp Kendi klavyeme takıcam sw lerde yedek olarak kalır.
PCB mi asıl problem? Dynatab 75 var bende, bu klavye geldiğinde böyle sorunlarla karşılaşırsam pcbyi değiştirmek yeter mi? Neredeyse birebir aynı klavyeler ama pcb değiştirilebilir mi sence?

1753175931316.webp

beyler dün oynamalar oldu demiştim, bugün de böyle olmuş, gümrükten geçti mi şimdi?

bırakıldı diyor işte, hadi geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer arkadaşlar da bir komtrol etsin
Herkese geçmiş olsun benim ürün 23ünden beri tutuluyordu, yavaş yavaş diğerleri de bırakılır diye düşünüyorum. Bakalım hangi kargo ve ek vergi gelecek mi? şimdi onu bekleyelim. Şimdiden herkese hayırlı olsun.

Vay be geçmiş mi takip koduyla tüm kargolara bakar mısın?
Hangi kod ile? last mile mi

Herkese geçmiş olsun benim ürün 23ünden beri tutuluyordu, yavaş yavaş diğerleri de bırakılır diye düşünüyorum. Bakalım hangi kargo ve ek vergi gelecek mi? şimdi onu bekleyelim. Şimdiden herkese hayırlı olsun.

Hangi kod ile? last mile mi
Evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,780
Üyeler
183,466
Son üye
Alperen55_