❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ürünü orijinal fiyatı üzerinden de hesaplamıyorlar ki dynatab 75x 140 dolar onlara da 786TL vergi çıkmadı mı düz 75 90 dolar bana da 786 TL
27 dolar üzerinden hesaplamışlardır , 27 doları TL'ye çevirirsek güncel kur ile 1090 lira , %60'ıda yaklaşık 655 TL yapıyor. Gümrük memurları da kafadan 100 150 TL ekliyor bana göre en mantıklı seçenek bu. Ayrıca Singapur post PTT ile çalıştığı için vergi çıkması normal , WWE ile gönderilseydi sorun olmazdı diye tahmin ediyorum.

bu vergi olayı hep aynı . 1-2 yıl önce ak820 pro siparişimde yine aynı vergi çıkmıştı. Fiyata bakmıyorlardır bile. pv:"yapıştır geç papaaa"

Sizinkinin önden çıkarılması garip olmuş. Bakalım benimki ne zaman çıkacak :D 27sine kadar çıkmazsa zaten yeni kulaklık gönderecekler her türlü bakalim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal hocam 2 3 yıl önce epomakerdan 5 dolara klavye almıştım sadece kargo fiyatı odemistim ama 800tl vergi ücreti odedim. Daha yeni aldığım termal pedinde fiyati 230tlydi 200tl kargo ücreti verdim 300tl vergi çıktı teslim almayacağım geri göndereceğim aliexpress üzerinden daha ucuza 40x80i alirim
Eskiden odetiyodu şuan o kadar olmaxdiyodum

Sizinkinin önden çıkarılması garip olmuş. Bakalım benimki ne zaman çıkacak :D 27sine kadar çıkmazsa zaten yeni kulaklık gönderecekler her türlü bakalim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal hocam 2 3 yıl önce epomakerdan 5 dolara klavye almıştım sadece kargo fiyatı odemistim ama 800tl vergi ücreti odedim. Daha yeni aldığım termal pedinde fiyati 230tlydi 200tl kargo ücreti verdim 300tl vergi çıktı teslim almayacağım geri göndereceğim aliexpress üzerinden daha ucuza 40x80i alirim
23 Haziran'da girmişti gümrüğe benim ürün, o yüzdendir.

23 Haziran'da girmişti gümrüğe benim ürün, o yüzdendir.
Hayirli olsun hocam gelişmeleri benide etiketlerseniz sevinirim. Akşam işe gidiyorum ondan çok fazla bakamıyorum. Benim ürün 25inde girmiş muhtemel haftaya benimkide çıkar bu hafta çıkmazsa zaten shenzeni darlarim yenisini gönderin diye

Valla vergiyle bile gelse okey'im F75'i bir miktar paraya satacağım geldiği vakit ama satamadım bir türlü

Arkadaşlar güncelleme geldi ShenzenAudio'dan dediler ki eğer kargonuz için 27 saat içinde herhangi bir gelişme olmazsa pazartesi günü vergi ücretini karşılayarak yeniden gönderim yapacağız krallar yaw hem de vergiyi karşılayacaklarmış
ss.webp

Geri