❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

yunexpress türkiye faaliyetleri yeniden başladı mı peki? en son askıya almıştı tamamen

Benim arkadaşımın da 25inden beri tutuluyor. Onu da takip ediyorum. Eminim sıra gelecektir.
Hangi kargo ile gelecek merak içerisindeyim :D Bugün alınır belki ürün
Bu arada bu kargo takibe biraz geç işliyor bilgiler hocam. Aras kargodan mesaj geldıgınde daha bu takıp ekranında güncelleme yoktu :D

yunexpress türkiye faaliyetleri yeniden başladı mı peki? en son askıya almıştı tamamen
Önceki sayfalarda durumu anlatmıştım şuan sıra yavaş yavaş ilerliyor.
''Kısaca bir özet geçeyim isterseniz siz ve diğer arkadaşlar için. Öncelikle önceki sayfalarda bahsettiğim bazı şeylerle ilgili bilgi vereceğim.
Şu an Yunexpress kargolarının antrepolarda beklemesinin tek sebebi düşük beyan. Bu durum Epomaker ya da ShenzhenAudio gibi firmalardan aldığımız ürünlerden kaynaklanmıyor. Gümrükten her gün yaklaşık 100-150 bin hızlı kargo geçiyor ve bunların 10 bini Yunexpress’e aitmiş. Bu yüzden Haziran ayından beri Yunexpress’e özel denetimler yapılıyor.
Denetimlerde ürünlerin gerçek fiyatı bulunup ona göre vergi kesiliyormuş. Eğer ödenen vergi eksikse, aradaki farkı Yunexpress ödüyor ve o şekilde kargo gümrükten geçiyor. Şu ana kadar sadece 10 Haziran’da gelen uçak için bu işlem yapılmış. Sırada 18 Haziran ve diğer partiler varmış.
İsterseniz Şikayetvar’a bakabilirsiniz. 15 Haziran’da gümrüğe giren bir kargosunun 11 Temmuz’da yerel kargoya teslim edildiğini yazan var.
Süreç şu an devam ediyor, sorusu olan varsa yazabilir.''

PCB mi asıl problem? Dynatab 75 var bende, bu klavye geldiğinde böyle sorunlarla karşılaşırsam pcbyi değiştirmek yeter mi? Neredeyse birebir aynı klavyeler ama pcb değiştirilebilir mi sence?
DynaTab 75x ile 75 pcb ayrıdır diye düşünüyorum çünkü biride matrix led ekran var diğerinde yok soketler vs farklı.

23 Haziran gelişli kargolar bu hafta içerisinde gümrükten geçecek gibi. Gelecek haftada 25 Haziran yani çoğunluğun olduğu kargoları işleme alacaklardır diye düşünüyorum. Yunexpress parti parti cezaları ödüyor.

1000089899.webp

düz dynataba çıkan vergi 786TL ürüne zaten 680 TL ödedim nasıl itiraz ediyoruz buna

Alıntıyı görüntüle
düz dynataba çıkan vergi 786TL ürüne zaten 680 TL ödedim nasıl itiraz ediyoruz buna
@sendegitunutbeni takip kodu hakkında bilgi verdi , kargon Singapur Post aracılığı ile gönderilmiş ayrıca verginin fatura fiyatı üzerinden hesaplanmama sebebi şu. Gümrük müdürlüğü son zamanlardaki Düşük Beyan olaylarından sonra ürünün orijinal fiyatını sistem üzerinden bulup ona göre vergi kesiyor. Konuyla bağımsız olacak ama olayı anlaman açısından şuan antrepolarda bekleyen Yunexpress kargoları da bu yüzden gümrükte bekletiliyor.

@sendegitunutbeni takip kodu hakkında bilgi verdi , kargon Singapur Post aracılığı ile gönderilmiş ayrıca verginin fatura fiyatı üzerinden hesaplanmama sebebi şu. Gümrük müdürlüğü son zamanlardaki Düşük Beyan olaylarından sonra ürünün orijinal fiyatını sistem üzerinden bulup ona göre vergi kesiyor. Konuyla bağımsız olacak ama olayı anlaman açısından şuan antrepolarda bekleyen Yunexpress kargoları da bu yüzden gümrükte bekletiliyor.
Ürünü orijinal fiyatı üzerinden de hesaplamıyorlar ki dynatab 75x 140 dolar onlara da 786TL vergi çıkmadı mı düz 75 90 dolar bana da 786 TL

Benim arkadaşımın da 25inden beri tutuluyor. Onu da takip ediyorum. Eminim sıra gelecektir.
Hangi kargo ile gelecek merak içerisindeyim :D Bugün alınır belki ürün
Sizinkinin önden çıkarılması garip olmuş. Bakalım benimki ne zaman çıkacak :D 27sine kadar çıkmazsa zaten yeni kulaklık gönderecekler her türlü bakalim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmkansız lan bildigin dmden atsana reisim
Normal hocam 2 3 yıl önce epomakerdan 5 dolara klavye almıştım sadece kargo fiyatı odemistim ama 800tl vergi ücreti odedim. Daha yeni aldığım termal pedinde fiyati 230tlydi 200tl kargo ücreti verdim 300tl vergi çıktı teslim almayacağım geri göndereceğim aliexpress üzerinden daha ucuza 40x80i alirim

Geri